کمپ استارتاپی هوش مصنوعی زمستان 99 دیجی‌نکست

چهارمین دوره کمپ استارتاپی هوش مصنوعی دیجی‌نکست زمستان 99 برگزار می‌شود

ثبت نام چهارمین دوره از دوره‌های کمپ استارتاپی هوش مصنوعی دیجی‌نکست از آذر 99 آغاز شده است و تا 10 دی 99 ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دیجی‌نکست، این بازوی نوآوری و شتابدهنده گروه دیجی‌کالا در حال تدارک برگزاری چهارمین کمپ استارتاپی هوش مصنوعی است و همه علاقه‌مندان و محققان هوش مصنوعی از سراسر کشور می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

دیجی‌نکست که چند سالی‌ست با برپایی کمپ‌های استارتاپی می‌کوشد فضایی دوستانه و صمیمی میان متخصصان علوم کامپیوتر و رشته‌های مرتبط ایجاد کند این بار هم قصد دارد فرصت راه‌اندازی استارتاپ و پرورش ایده‌ها در محل زندگی یا کار را بدون تحمیل هزینه‌های اضافی و دغدغه رفت و آمد فراهم سازد. لازم به ذکر است که به دلیل شرایط کنونی و همه‌گیری ویروس کرونا چهارمین دوره از کمپ استارتاپی هوش مصنوعی دیجی‌نکست به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

به گفته برگزارکنندگان این کمپ، شرکت کنندگان کمپ‌های استارتاپی دیجی‌نکست با شرکت در این برنامه می‌توانند از زیرساخت‌هایی مانند فضای کار رایگان، اینترنت رایگان و سایر خدمات رفاهی بهره‌مند شوند.

برنامه کمپ استارتاپی دیجی‌نکست، یک برنامه استارتاپی است که در آن از دانشجویان، متخصصان و فعالان حوزه‌های تخصصی دعوت می‌شود تا با حمایت دیجی‌‌نکست، تیم‌سازی کنند و محصول خود را توسعه دهند.

چهارمین کمپ استارتاپی هوش مصنوعی به روال کمپ‌های گذشته دیجی‌نکست، ابتدا با ثبت نام آغاز می‌شود. سپس آزمون ورودی برای دریافت رزومه‌های قابل تأیید برگزار می‌شود. در مرحله بعد برنامه، تیم‌سازی و ایده‌یابی آغاز می‌شود و پس از آن جلسات منتورشیپ به صورت روزانه و با درخواست تیم‌ها انجام می‌شود. در پایان، تمامی تیم‌های راه یافته به مرحله نهایی برای روز ارائه (pitch day) در برابر سرمایه‌گذاران بالقوه و شروع فعالیت خود به‌عنوان استارتاپ آماده می‌شوند.

محیط کار دیجی‌کالا
دیجی کالا کاپ- علوم داده