کار نیک دیجی کلاب

کار نیک دیجی‌کلاب؛ طرح مسؤولیت اجتماعی باشگاه مشتریان دیجی‌کالا [به‌روز رسانی]

دیجی‌کالا در طرح جدید باشگاه مشتریان خود امکانی خوب و اثرگذار برای نیکوکاری در نظر گرفته است. کاربران می‌توانند با امتیازهای خود در کمک به گروه‌‌های مختلف جامعه سهیم باشند.

کار نیک دیجی‌کلاب طرح جدیدی‌ است که باشگاه مشتریان دیجی‌کالا با رویکرد مسؤولیت اجتماعی برای کمک به سازمان‌های مردم‌نهاد و افراد کم‌برخوردار با استفاده از امتیازهای دیجی‌کلاب راه‌اندازی کرده است. در پایان این مطلب، گزارش عملکرد این طرح تاکنون را بخوانید.

کار نیک دیجی‌کلاب چطور کار می‌کند؟

دیجی‌کلاب به‌عنوان باشگاه مشتریان دیجی‌کالا از ابتدای آغاز به کار خود در سال 98 کوشیده است تا با اضافه کردن امکانات جدید، تجربه‌ی خرید مشتریان را با کارهای هدفمند، خلاقانه و مهیج بهبود بخشد. تا پیش از این کاربران می‌توانستند به ازای خریدهایی که انجام می‌دهند امتیازهایی در باشگاه برای خود ذخیره کنند؛ امتیازهایی که تا امروز تنها به صورت انفرادی و برای مصارف شخصی قابل خرج کردن بود؛ برای مثال خرج کردن سکه‌های جمع شده برای دریافت کدهای تخفیف از کسب‌وکارهای مختلف، شرکت در قرعه‌کشی، بازی و…

اکنون در طرح کار نیک دیجی‌کلاب امکان انجام کارهای خیر برای جامعه هم از طریق اهدای این امتیازها وجود دارد؛ به عبارت دقیق‌تر، کاربران می‌توانند با اهداکردن بخشی از امتیازهای خود به اقشار آسیب‌پذیر جامعه هم کمک کنند. بخشی از کارهایی که کاربران می‌توانند با امتیازهای دیجی‌کلاب خود در طرح کار نیک انجام دهند، شامل موارد زیر می‌شود؛

• حمایت از تغذیه سالم و مغذی برای کودکان کار
  • حمایت از کارآفرینی و حرفه‌آموزی زنان سرپرست خانوار
  • پیشگیری از عوارض دیابت در مناطق محروم
  • حمایت از تهیه لوازم آموزشی ضروری کودکان کار

پس از انتخاب از میان گزینه‌های موجود برای خرج امتیازها، سکه‎‌های اهدا شده به وجوه نقد تبدیل می‌شود. به این ترتیب دیجی‌کالا از طرف کاربران، مبالغ تجمیع شده را به مؤسسات حمایتی ذی‌ربط اهدا خواهد کرد.

نحوه مشارکت در طرح کار نیک دیجی‌کلاب

اکنون (این طرح در خرداد ماه 1400 آغاز شد) گروه‌های آسیب‌پذیری مثل کودکان کار، زنان سرپرست خانوار و بیماران در برنامه‌های حمایتی دیجی‌کالا قرار دارند. کاربران می‌توانند از میان گزینه‌های پیش رو برای انجام کار نیک، انتخاب کنند و بر اساس میزان امتیازی که می‌خواهند به این طرح، اختصاص دهند سکه‌‌ها را تبدیل به مبلغی برای کمک کنند.

نحوه مشارکت در کار نیک دیجی‌کالا

پس از ورود به قسمت دیجی‌کلاب در پروفایل حساب کاربری خود، از بخش جوایز دیجی‌کلاب وارد گزینه‌های موجود شوید. در این قسمت هم می‌توانید تعداد کدهای تخفیفی را که با امتیازهای خود دارید ببینید و هم می‌توانید کارهای نیک پیشنهادی را انتخاب کنید.

طرح کار نیک دیجی‌کلاب می‌کوشد کاربران را به انجام کار خیر به صورت هدفمند تشویق کند. کاربران می‌توانند با این طرح، سفیر کار نیک دیجی‌کالا باشند و با انجام سفارش‌های خود یک بازی بُرد-بُرد را در خریدهای خود از دیجی‌کالا تجربه کنند.

گفتنی‌ است به‌زودی دیجی‌کلاب، با طراحی یک بازی اختصاصی برای طرح کار نیک در نظر دارد تا مشارکت در انجام کارهای عام‌المنفعه را برای کاربران جذاب‌تر و دلنشین‌تر سازد. اطلاع‌رسانی درباره‌ی این بازی را از صفحه دیجی‌کلاب دنبال کنید.

به روز رسانی: 8 مرداد 1400

گزارش تأمین نیازهای مؤسسه های مردم نهاد

در این پویش که با مشارکت مشتریان وفادار دیجی‌کالا و در بستر دیجی‌کلاب برگزار شد در مجموع مبلغ 50 میلیون تومان تأمین شد و پس از پایان کمپین هر کدام از مؤسسه‌ها هم به میزان مبلغ حمایت‌شده از طرف کاربران، اعتبار تأمین شده را دریافت کردند و کالاهای درخواستی خود را برای انجام پروژه‌های عام‌المنفعه تأمین کردند.

دیجی‌کالا ضمن تشکر از کاربران دغدغه‌مند خود که در این کار نیک مشارکت کرده‌اند، خود را موظف می‌داند تا تصاویر کالاهای دریافت شده را به همراه نامه‌ی تأیید دریافت این کالاها از طریق مؤسسه‌های مردم نهاد مشارکت کننده، در اختیار عموم مردم ایران قرار دهد. (برای مشاهده تصاویر روی هر کدام کلیک کنید)

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟