کمپین جایی برای بهترین‌ها

جایی برای بهترین‌ها؛ یک سال زندگی به‌ حساب دیجی‌کالا

دیجی‌کالا با همکاری برندهای مختلف، کمپین دیگری را با عنوان «جایی برای بهترین‌ها» از 18 دی تا 22 بهمن 1400 و با حضور 45 برند برگزار می‌کند. هدف از این کمپین، همکاری متقابل با کسب‌وکارهای مختلف به‌ منظور نمایش قابلیت‌های آن‌ها و برقراری تعامل بیشتر میان کاربران و مخاطبان مشترک برندها و دیجی‌کالاست.

کمپین «جایی برای بهترین‌ها» بزرگ‌ترین کمپین پارتنرشیپ محیطی و آنلاین ایران از سوی دیجی‌کالا است که  از 18 دی ماه تا 22 بهمن ماه برگزار می‌شود و در آن برندهایی با تنوع بالای محصول حضور دارند، برندهایی که همگی در حوزه کسب‌وکار خود بهترین هستند. این کمپین، نمونه ارتقا یافته کمپین «بهترین‌ها با هم» است که سال 99 با حضور 25 برند برگزار شد.

در «جایی برای بهترین‌ها» ده گروه کالایی حضور دارند و تا سقف 70 درصد تخفیف دارند، از محصولات سوپرمارکتی و کالاهای دیجیتال گرفته تا مد و پوشاک، سلامت و زیبایی، خانه و آشپزخانه، فرهنگ و هنر، محصولات بومی و محلی و …

جایزه بزرگ کمپین جایی برای بهترین‌ها

در کمپین جایی برای بهترین ها یک قرعه‌کشی بزرگ به ارزش 720 میلیون تومان نیز برگزار می‌شود. برای شرکت در این قرعه کشی لازم است کاربران در بازه زمانی کمپین، سفارش ثبت کنند و با انجام چند مأموریت، تعداد شانس‌های خود را برای شرکت در قرعه کشی بالا ببرند. منظور از مأموریت دریافت شانس به صورت خرید از زیر گروه‌های دیجی‌کالا، کلیک و ثبت نظربرای کالاهای خریداری شده است.

همچنین به ازای هر هفته برگزاری این کمپین، پنج جایزه 50 میلیون تومانی نیز به صورت پنج قرعه کشی هفتگی برای 5 نفر در نظر گرفته شده است.

شانس های قرعه کشی در جایی برای بهترین ها

لازم به ذکر است که مطالعه راهنما و قوانین برای شرکت در این قرعه کشی ها ضروری است.

بزرگترین کمپین تبلیغات محیطی ایران

«جایی برای بهترین‌ها» علاوه بر حضور آنلاین در پلتفرم دیجی‌کالا با 350 اکران در سطح شهر تهران به صورت بیلبورد، برایت بورد و عرشه پل به عنوان بزرگترین کمپین تبلیغات محیطی ایران نیز شناخته می‌شود. در این کمپین با استفاده از داده‌ها و آمار و ارقام مربوط به هر کدام از برندهای شرکت کننده تلاش شده است تا اهمیت داده‌های موجود در پلتفرم دیجی‌کالا از جمله دیدگاه‌ها و پرسش و پاسخ‌های کاربران در کمک به بهبود تجربه خرید و فروش مشتریان و کسب‌وکارها به تصویر کشیده شود.

این کمپین، فرصتی برای هم افزایی ظرفیت‌های آنلاین و آفلاین تبلیغات در ایران است و به افزایش ارتباط کاربران دیجی‌کالا و مصرف کنندگان برندهای شرکت کننده کمک می‌کند. دیجی‌کالا امیدوار است «جایی برای بهترین‌ها» بتواند تجربه موفق دیگری در همکاری مشترک کسب‌وکارها و پلتفرم دیجی‌کالا باشد.

از اینجا به جشنواره جایی برای بهترین‌ها وارد شوید.

محیط کار دیجی‌کالا
دیجی کالا کاپ- علوم داده