جذب و استخدام در دیجی‌کالا

فرایند جذب و استخدام در دیجی‌کالا چگونه است؟

به نقل از مشرق؛ با توجه به حجم بالای استخدام در دیجی‌کالا، نیاز است تا افراد ابتدا رزومه خود را ارسال کنند تا در نوبت بررسی توسط کارشناسان بخش جذب و استخدام قرار بگیرند.

رویداد رونمایی از گزارش سرمایه‌های انسانی شرکت دیجی‌کالا روز ۱۷ دی‌ماه با حضور بنیان‌گذاران و مدیران تیم منابع انسانی دیجی‌کالا به صورت آنلاین برگزار شد. در گزارش سرمایه‌های انسانی دیجی‌کالا، آمار و ارقام مربوط به فعالیت‌های این شرکت منتشر شد تا گوشه‌ای از فعالیت این تیم بر اساس داستان‌ها، چشم‌اندازها ‌و استراتژی‌ها به نمایش گذاشته شود.

استخدام در دیجی‌کالا، نیاز به طی کردن مراحل مختلفی دارد که اولین و مهم‌ترین آن‌ها، ارسال رزومه برای واحد منابع انسانی دیجی‌کالا است. بهتر است برای ارسال رزومه به صفحه فرصت‌های شغلی در سایت دیجی‌کالا مراجعه کنید تا بتوانید با صرف کمترین وقت و هزینه، رزومه خود را برای واحد منابع انسانی بفرستید.

در اینجا ذکر این نکته مهم‌است که اگرچه برخی این‌طور گمان می‌کنند که دیجی‌کالا تنها تیم عملیاتی و اجرایی دارد اما در واقع این شرکت مجموعه ای از مشاغل از برنامه نویسی کامپیوتر و مدیریت ارتباط با مشتریان تا هماهنگی امور اداری و فروش و… را در بر می‌گیرد.

استخدام در دیجی‌کالا یکی از کلماتی است که امروزه جستجوی آن در موتورهای جستجو بسیار زیاد شده است. شاید دلیل این موضوع، افزایش نرخ بیکاری و یا نیاز افراد به شغل های متعدد برای امرار معاش با این اوضاع گرانی محصولات است. استخدام در دیجی‌کالا، یک مبحث بسیار وسیع و گسترده است. زیرا ۴۸۶ نوع شغل وجود دارد که هر فردی بر اساس دانش و تخصصی که دارد، می تواند در یکی از این شغل‌ها همکاری خود با دیجی‌کالا را آغاز نماید.

بهترین راه برای ارسال رزومه جهت استخدام در دیجی‌کالا

با توجه به حجم بالای استخدام در دیجی‌کالا، نیاز است تا افراد ابتدا رزومه خود را ارسال کنند تا در نوبت بررسی توسط کارشناسان بخش جذب و استخدام قرار بگیرند. معمولا شرکت دیجی‌کالا راه‌های مختلفی را برای جذب و استخدام نیرو امتحان می‌کند تا از این طریق بتواند به نیروی کار لازم خود دست یابد. آگهی در سایت‌های مربوط به استخدام، یکی از گزینه‌های کاربردی به نظر می‌رسد که می‌تواند ارتباط کارفرما و کارجو را برقرار نماید. البته صفحه فرصتهای شغلی که در سایت دیجی‌کالا قرار گرفته (با آدرس Career.digikala.com)، توانسته بیشترین رزومه را جهت استخدام در دیجی‌کالا ثبت نماید.

تعداد افراد استخدامی از طریق صفحه فرصت‌های شغلی در نیمسال اول سال ۹۹

با توجه به این موضوع که دیجی‌کالا هر روز در حال توسعه بوده و نیاز به استخدام افراد جدید دارد، افراد بسیار زیادی هر روز با ارسال رزومه، آمادگی خود را برای استخدام در دیجی‌کالا اعلام می‌کنند. طبق آمارهایی که از نرم افزارهای آنالیز سایت به دست آمده، در ۶ ماه نخست سال ۱۳۹۹ به طور متوسط در هر ماه ۴۰ هزار نفر جهت استخدام به صفحه فرصت‌های شغلی مراجعه کرده اند که از این تعداد، حدود ۵ درصد موفق به طی کردن مراحل مختلف استخدامی شدند. با توجه به این آمار و ارقام می توان متوجه شد که گروه جذب و استخدام دیجی‌کالا سال پر کاری را پشت سر گذاشته و در نوع خود عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته است.

تصویری که پایین این متن قرار گرفته به طور واضح به ما بیان می کند که تعداد افرادی که رزومه آن‌ها قبول شده و برای مصاحبه فراخوانی شده‌اند، چقدر بوده است. ریزش افراد در مراحل مختلف استخدام در دیجی‌کالا هم به طور واضح مشخص شده و در نهایت تعداد افرادی که موفق شده‌اند در دیجی‌کالا مشغول به کار شوند را می‌توان مشاهده کرد. با توجه به تعداد افراد، عملکرد تیم استخدامی دیجی‌کالا را می‌توان بسیار سریع و حرفه‌ای دانست.

اهمیت استخدام در دوران کرونا

شرکت‌های بسیار زیادی را می‌توان یافت که در دوران بحران کرونا، تعدیل نیرو را در دستور کار خود قرار دادند. این موضوع کم‌کم در حال تبدیل شدن به یک بحران بود. اما دیجی‌کالا کاملا برعکس عمل کرد. در بازه زمانی شیوع ویروس کرونا که هنوز به یک سال هم نرسیده، حدود ۲۰۰۰ نفر در دیجی‌کالا استخدام شده‌اند. این حجم از استخدام می‌تواند ما را وادار به تحسین تیم مدیریت منابع انسانی دیجی‌کالا نماید. این تیم توانسته در هر روز حدود ۶۰۰ مصاحبه شغلی را انجام دهد که در نوع خود بی‌نظیر است. از بین این ۶۰۰ نفر در هر روز، حدود ۱۶۱ نفر موفق شده اند کار استخدام در دیجی‌کالا را با موفقیت به اتمام برسانند. این روند را در هیچ شرکت فعال در حوزه خرده فروشی آنلاین نمی‌توان مشاهده کرد.

میزان رضایت کارجویان از روند استخدام در دیجی‌کالا

تیم منابع انسانی دیجی‌کالا همه تلاش خود را انجام داده است تا بتواند رضایت کارجویان را جلب نماید. رضایت کارجویان برای مدیران عالی رتبه دیجی‌کالا یک اصل بسیار مهم و اساسی تلقی می‌شود. به همین خاطر، پس از انجام هر مصاحبه، یک فرم در اختیار کارجویان قرار داده می‌شود تا این افراد بتوانند میزان رضایت خود از روند استخدام در دیجی‌کالا را بیان کنند. این کار به گروه منابع انسانی کمک می‌کند تا بر اساس درخواست کارجویان، تغییرات لازم در روند استخدامی را اعمال کنند. میانگین رشد رضایت کارجویان نسبت به سال قبل افت که نداشته، رشدی با میانگین ۲ درصد هم داشته است. این امر به طور واضح نشان می‌دهد که تیم منابع انسانی دیجی‌کالا از هیچ تلاشی برای بهبود تجربه کارجویان از روند استخدام در دیجی‌کالا دریغ نکرده است.

آیا تحصیلات برای استخدام در دیجی‌کالا اهمیت دارد؟

هر چند داشتن تحصیلات برای هر فردی می‌تواند یک مزیت محسوب شود، اما دیجی‌کالا اساس کار خود را بر پایه تجربه قرار داده و تحصیلات چندان اهمیتی در استخدام شدن یا نشدن در دیجی‌کالا ندارد. براساس اولین گزارش منابع انسانی دیجی‌کالا، در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد کارکنان دیجی‌کالا تحصیلاتی کمتر از فوق دیپلم یا کاردانی دارند. در بین این افراد می‌توان کسانی را پیدا کرد که مدرک تحصیلی آن‌ها دیپلم و یا حتی زیر دیپلم است. اما همچنان تیم اصلی مدیریت شرکت دارای مدارک بالای دانشگاهی از مراکز علمی برتر هستند.

استراتژی دیجی کالا برای دوران بحرانی شیوع کرونا

با توجه به اینکه دیجی‌کالا در زمینه فروش آنلاین فعالیت دارد، طبیعی است که دوران شیوع ویروس کرونا، بر تعداد مشتریان این شرکت افزوده شده است. این موضوع موجب شده تا افزایش حجم سفارش‌ها را شاهد باشیم. از طرفی، با توجه به شیوع ویروس کرونا، ساعت کار کارکنان کمتر شده است. به همین خاطر، نیروی کار افزایش یافته تا از این طریق بتوان به سفارش‌های بسیار زیادی که روزانه ثبت می‌شوند، رسیدگی کرد. افرادی که دارای تخصص بوده و می‌خواهند در یک شرکت معتبر فعالیت کنند، بهتر است استخدام در دیجی‌کالا را انتخاب کنند. با توجه به این موضوع که شرکت دیجی‌کالا هر روز در حال توسعه است، می‌توان چنین شغلی را پایدار تلقی کرد. روند استخدام در دیجی‌کالا برای افراد علاقه‌مند به نحوی تنظیم شده تا با صرف کمترین وقت و هزینه بتوانند مراحل مختلف استخدام در دیجی‌کالا را طی کنند.

نسخه کامل گزارش منابع انسانی دیجی‌کالا را از اینجا مطالعه کنید.

این مطلب اولین بار در مشرق منتشر شده و در اتاق خبر دیجی‌کالا بازنشر شده است.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟