برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۰۷ شهریور ۱۴۰۱

دیجی‌کالا اکسپلور؛ یک سفر هیجان انگیز به دنیای دیجی‌کالا برای همه

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

روزانه صدها سفارش در دیجی‌کالا ثبت می‌شود. در پشت صحنه یک کلیک ساده و خرید از دیجی‌کالا چندین و چند مرحله با نظم و هوشمندی طی می‌شوند تا یک سفارش را به دست مشتری برسانند. در همه این ایستگاه‌ها افرادی شبانه روز در تلاش هستند که در کنار هم قصه پشت صحنه دیجی‌کالا را می‌سازند. آیا کسی پیدا می‌شود که دوست نداشته باشد از نزدیک با این مراحل آشنا شود و دنیای دیجی‌کالا را کشف کند؟ به نظرتان هیجان انگیز نیست که ببینید فرایندهای عملیات و لجستیک دیجی‌کالا چطور انجام می‌شوند؟

دیجی‌کالا چند سالی می‌شود که امکان گشت و گذار در بخش‌های مختلف خود را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است، اقدامی که حالا در قالب دیجی‌کالا اکسپلور فرصت جامع‌تر و منسجم‌تری را به همه می‌دهد. حالا پروژه دیجی کالا اکسپلور پس از سه سال برگزاری تورهای بازدید از مرکز پردازش سفارش‌های دانش دیجی کالا با حضور علاقه‌مندان و مخاطبان آغاز به کار کرده است. دیجی‌کالا اکسپلور این امکان را فراهم می‌کند تا علاقمندان در قالب فعالیت‌های حضوری یا مجازی با نحوه عملکرد واحدهای مختلف دیجی‌کالا، از واحدهای اداری گرفته تا مرکز پردازش و واحد نوآوری از نزدیک آشنا شوند.

در واقع دیجی‌کالا از سال ۱۳۹۷ با هدف شفاف‌سازی و آشنا کردن مخاطبان خود با نحوه عملکردی که دارد مجموعه تورهای بازدید از مرکز پردازش دانش را ترتیب داد. اما پس از آغاز همه‌گیری کووید-۱۹ و محدودیت‌های ناشی از آن، این تورها متوقف شد و فقط به صورت محدود برای برخی شرکت‌ها و سازمان‌های مشخص اجرا شد. بازدیدهای سال 99 تحت تأثیر محدودیت‌های ناشی از کرونا با کاهش 90 درصدی نسبت به سال 98 روبرو شد و در مقابل بازدیدهای آنلاین بیشتری برگزار شد. در سال 1400 تعداد بازدیدهای برگزار شده به 74 بازدید و تعداد بازدیدکنندگان حضوری و آنلاین به ترتیب به 938 و 701 نفر رسید.

دنیای دیجی‌کالا را کشف کنید!

با توجه به استقبال گسترده صورت گرفته از این تورها، حالا این کسب و کار بزرگ قصد دارد در قالب «دیجی‌کالا اکسپلور» امکان بازدید از مراکز مختلف دیجی‌کالا را با برنامه‌هایی متنوع برای طیف گسترده‌ای از مخاطبان و علاقمندان فراهم کند. بر خلاف گذشته که بازدیدها بیشتر از مرکز پردازش دانش صورت می‌گرفت، حالا امکان حضور در مراکز دیگر دیجی‌کالا نیز فراهم شده است. علاقه‌مندان در قالب فعالیت‌های مختلف می‌توانند از دفتر مرکزی یا دفتر دیجی‌ نکست که بازوی نوآوری دیجی‌کالاست نیز بازدید کنند.

اکنون فعالیت‌های دیجی‌کالا اکسپلور را می‌توان در چند حوزه بازدید، برنامه آموزشی و برنامه تعاملی تقسیم بندی کرد. برنامه تعاملی «یک روز در دیجی‌کالا» امکان حضور در دفتر مرکزی دیجی‌کالا و آشنایی با تیم‌های مختلف را فراهم می‌سازد و برنامه آموزشی  «از دانش تا تجربه» که شامل گفتگو با حضور متخصصان دیجی‌کالا در حوزه‌های مختلف است، از جمله دیگر خدماتی است در قالب دیجی‌کالا اکسپلور به مخاطبان معرفی می‌شود.

البته دامنه این خدمات فقط به برنامه‌های حضوری محدود نمی‌شود. تورهای آنلاین ۳۶۰ درجه‌ و همچنین برگزاری رویدادهای آنلاین به منظور آشناسازی مخاطبان با نحوه عملکرد دیجی‌کالا از دیگر موارد ارائه شده توسط دیجی‌کالا اکسپلور خواهد بود.

برای آشنایی با دیجی‌کالا اکسپلور و فعالیت‌های آن می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید: