کارت هدیه دیجی‌کالا

کارت هدیه دیجی‌کالا؛ هدیه‌ای از جنس انتخاب

کارت هدیه دیجی‌کالا راهکاری هوشمندانه برای هدیه دادن به عزیزان، نزدیکان و دوستان است. کارت‌های هدیه دیجی‌کالا تنوع زیادی دارند و امکان انتخاب از بین میلیون‌ها کالای مختلف موجود در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا و دیجی‌استایل را به عزیزان شما تقدیم می‌کنند.

در تمام دنیا هدیه دادن یکی از راه‌های نشان دادن علاقه به دیگران است. مهم نیست ارزش مالی هدیه چقدر باشد؛ گاه یک یادگاری کوچک می‌تواند تا سال‌ها به لب عزیزان ما لبخند بیاورد. اما مشکل‌ترین قسمت هدیه دادن، انتخاب بهترین هدیه‌ی ممکن است. کتاب، لباس، عطر و ادکلن، گوشی موبایل، دوربین عکاسی، لپ‌تاپ، یا هزاران انتخاب دیگر؟

شاید بهترین راه این باشد که در عین غافلگیر کردن عزیزانمان امکان انتخاب آنچه که می‌خواهند را برایشان فراهم کنیم و هدیه‌ای از جنس انتخاب به آن‌ها بدهیم. به همین دلیل است که کارت‌های هدیه دیگر جای خود را در فرهنگ هدیه دادن ما باز کرده‌اند.

دیجی‌کالا هم با در نظر گرفتن این نیاز، علاوه بر گروه‌های مختلف کالا، امکان خرید انواع کارت هدیه با تنوع بسیار زیاد را برای مشتریانش فراهم کرده است؛ انواع کارت هدیه دیجی‌کالا با مبالغ متنوع، کارت هدیه دیجی‌استایل یا حتی کارت هدیه برای خرید محصولات خوردنی و آشامیدنی.

تنوع زیاد این کارت‌ها به مشتریان این امکان را می‌دهد تا به‌سادگی برای هدیه دادن به عزیزانشان برنامه‌ریزی و برای انواع مناسبت‌ها همچون تولد، ازدواج، سالگرد ازدواج، روز مادر، روز پدر، فارغ‌التحصیلی یا حتی فقط برای ابراز دوستی، عشق و آرزوی لبخند، هدیه‌ای زیبا و مناسب پیدا کنند.

یکی از مزیت‌های مهم کارت هدیه دیجی‌کالا نسبت به کارت‌های هدیه بانکی امکان خریدن آسان آن از دیجی‌کالاست. به‌ويژه که می‌توانید با استفاده از ارسال فوری دیجی‌پلاس، کارت هدیه‌ی خود را با سرعت جت هر جایی که تمایل داشتید تحویل بگیرید.

علاوه بر این، کارت‌های هدیه دیجی‌کالا طرح‌های بسیار متنوع و چشم‌نوازی دارند و می‌توانید آن‌ها را به عنوان هدیه‌ای مدرن در هر مبلغی که دوست دارید با پیام‌های سفارشی زیبا تهیه کنید. این کارت‌ها از جنس PVC و بسیار خوش‌ساخت هستند و کنار آن‌ها یک کاور زیبا حاوی راهنمای استفاده از کارت هدیه به شما تقدیم می‌شود. نکته‌ی مهم اینکه شما هیچ کارمزدی برای متریال و چاپ کارت و کاور پرداخت نمی‌کنید و قیمت کارت دقیقا برابر با همان مبلغی است که در کارت هدیه شارژ شده است.

دریافت‌کننده‌ی کارت هدیه می‌تواند به انتخاب و سلیقه‌ی خود هر چیزی که دوست دارد را بخرد و همیشه به خاطر اینکه اجازه دادید هدیه‌اش را خودش انتخاب کند به یاد شما باشد. کارت‌های هدیه دیجی‌کالا بدون تاریخ انقضا و در مبالغ و طرح های متنوع طراحی شده‌اند تا تجربه‌ی یک خرید خوب را کسی که دوستش دارید هدیه دهند. کارت هدیه دیجی‌کالا برای خرید انواع کالاهای با تخفیف و شگفت‌انگیز هم قابل استفاده است.

کاربر برای استفاده از کارت هدیه دیجی‌کالا باید پس از طی کردن مراحل ثبت سفارش مانند یک خرید عادی، با رسیدن به مرحله‌ی اطلاعات سفارش، پوشش روی شماره سریال کارت هدیه را بخراشد، سریال را با دقت و بدون فاصله در کادر مخصوص وارد کند و دکمه‌ی ثبت کارت هدیه را بزند. با اولین استفاده، کارت هدیه در حساب کاربری فرد ثبت می‌شود و امکان استفاده از آن برای دیگر کاربران وجود نخواهد داشت.

یکی از خوبی‌های دیگر کارت هدیه دیجی‌کالا این است که می‌توان از اعتبار آن در چند سبد خرید مجزا استفاده کرد. یعنی می‌توان مبلغ چند خرید را در زمان‌های مختلف با استفاده از اعتبار کارت هدیه‌ای که در حساب کاربر ثبت شده است پرداخت کرد. علاه بر این، امکان خریدن کالاهایی که گران‌تر از مبلغ اعتبار کارت هدیه باشند هم وجود دارد. یعنی اگر مبلغ سفارش کاربر بیش از اعتبار کارت هدیه باشد، می‌تواند باقیمانده‌ی مبلغ را با روش‌های عادی پرداخت کند.

توجه کنید که کارت هدیه دیجی‌کالا، امکان مرجوع کردن یا تبدیل شدن به وجه نقد را ندارد. همچنین از اعتبار کارت هدیه تنها می‌توان برای خرید کالا استفاده کرد و امکان خریدن یک کارت هدیه‌ی دیگر با استفاده از موجودی آن وجود ندارد. اگر کالاهایی که با استفاده از اعتبار کارت هدیه خریده شده بوده‌اند به هر دلیل مرجوع شوند، مبلغ آن‌ها به حساب همان کارت هدیه باز می‌گردد. همچنین امکان استفاده از دو یا چند کارت هدیه برای ثبت یک سفارش وجود ندارد.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده