Digikala Rebranding

داستان یک لبخند در دیجی‌کالا

باور اصلی دیجی‌کالا، ایجاد «تجربه خوشایند خرید و فروش» برای همه مخاطبان این پلتفرم آنلاین از جمله کاربران، مشتریان و فروشندگان دیجی‌کالا است. این باوری است که دیجی‌کالا همواره به آن معتقد بوده و برای رسیدن به این هدف تلاش کرده است. ایجاد تجربه خوشایند خرید و ثبت لبخندی روی چهره همه مخاطبان دیجی‌کالا، مسئولیتی است که تک‌تک همکاران دیجی‌کالا روی دوش خود احساس می‌کنند.

دیجی‌کالا در طول این سال‌ها با ارائه خدمات مختلف در حوزه تجارت الکترونیک تلاش کرده است با مخاطبان مختلف خود در سطح جامعه همراه شود. نحوه توسعه‌ی محصولات، سرویس‌های مختلف دیجی‌کالا در حوزه پردازش کالا، لجستیک، تولید محتوا و تکنولوژی‌های مبتنی بر تجارت الکترونیک مسئولیت‌هایی است که دیجی‌کالا در قبال جامعه‌ی مخاطبان خود و هم راستا با شرایط بازار و نیازها احساس می‌کند. در این روزها که بیش از هر زمان دیگری ایجاد تجربه خوشایند خرید را وظیفه و مسئولیت اجتماعی خود در جامعه می‌دانیم، اینجاییم تا سفارش شما را در هر کجای ایران که بخواهید در کمترین زمان ممکن به دست شما برسانیم، تجربه‌ای خوشایند از خرید برای شما رقم بزنیم تا لبخندی بر چهره‌تان ثبت شود.

ما در دیجی‌کالا همواره در تلاشیم تا دسترسی به خدمات خرید آنلاین به صورت برابر برای همه مردم ایران از شهرهای بزرگ تا دورترین روستاهای کشور برقرار باشد. با همین هدف رساندن سفارش‌ها به هر تعداد و با هر مبلغی به هر کجای ایران را مهم‌ترین وظیفه این برند می‌دانیم. این سفارش ممکن است رساندن یک دسته بازی آنلاین به پسابندر، در فاصله دو هزار کیلومتری از مرکز پردازش دیجی‌کالا در تهران یا ارسال یک ساز منحصر به فرد از دست سازنده‌ای اطراف تهران به خریداری از استان فارس باشد.

با همین هدف بعد از این تغییراتی در هویت بصری دیجی‌کالا خواهید دید و پیام دیجی‌کالا برای همه مخاطبان خود همراه طرح لبخندی به نشانه تلاش برای ثبت تجربه‌ای خوشایند از خرید خواهد بود.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده