برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۱۷ تیر ۱۴۰۱

بوت کمپ بی‌نهایت دیجی‌کالا؛ فرصتی برای یادگیری و فعالیت در یک محیط حرفه‌ای

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

دیجی‌کالا به زودی اولین بوت کمپ تابستانی خود را با محوریت آموزش نیازمندی‌های دنیای واقعی کسب‌وکار برگزار خواهد کرد. شرکت‌کنندگان در این برنامه که «بوت کمپ بی‌نهایت» نام دارد بر اساس سرفصل‌هایی مشخص در یکی از سه حوزه مهندسی نرم‌افزار، دواپس (DevOps) و نیز طراحی و مدیریت محصول (product)، تحت نظر اساتید منتخب دیجی‌کالا و کوئرا آموزش می‌بینند. از برگزیدگان این دوره نیز برای مصاحبه استخدامی در دیجی‌کالا دعوت به عمل می‌آید.

«بوت کمپ بی‌نهایت» مزایای مشخصی نسبت به دوره‌های مشابه دیگر دارد. آشنایی با فناوری‌های مورد استفاده در دیجی‌کالا، ساختار تیم‌ها، فرآیندهای کاری و نیز محیط واقعی فعالیت در آن از جمله مزایت این دوره آموزشی است. همچنین تشکیل تیم‌هایی از شرکت‌کنندگان برای کار روی پروژه‌های متنوع از دیگر ویژگی‌های این بوت کمپ است که می‌تواند به کسب تجربه عملی بیشتر توسط آنها کمک کند.

این دوره در چند مرحله ثبت نام اولیه، شرکت در آزمون، مصاحبه، شرکت در کلاس‌ها و اعلام نتایج نهایی برگزار می‌شود.

آزمون اولیه ورودی در روز ۲۴ تیرماه برگزار می‌شود و از همه شرکت‌کنندگان در این آزمون برای حضور در مصاحبه دعوت خواهد شد. در نهایت پذیرفته‌شدگان می‌توانند در دوره آموزشی مورد نظر خود شرکت کنند. حاضران در هر دوره به تیم‌های مختلفی تقسیم می‌شوند و هر تیم با هدایت یک سرپرست به انجام پروژه‌های مشخص‌شده می‌پردازد.

در پایان دوره نیز از برگزیدگان نهایی دعوت می‌شود تا در مصاحبه همکاری با دیجی‌کالا شرکت کنند.

علاقمندان به شرکت در بوتکمپ بی‌نهایت دیجی‌کالا تا ۲۴ تیر فرصت دارند تا از طریق لینک زیر در این دوره ثبت‌نام کنند.

گفتنی‌ست این دوره به صورت حضوری در شهر تهران برگزار می‌شود و شرکت در این دوره برای علاقه‌مندان هیچ هزینه‌ای ندارد.