جشنواره یلدای دیجی کالا 99

‏یلدای دیجی‌کالا برای همه ایران؛ از ویژه برنامه تا پیشنهادهای هیجان‌انگیز

یک سال دیگر به رسم سنت، جشنواره یلدای دیجی‌کالا در کنار کاربران و همراه با حس و حال خوب برگزار می‌شود.

جشنواره یلدای 99 دیجی‌کالا از بامداد آخرین روز پاییز شروع می‌شود و تا پایان اولین روز از زمستان ادامه دارد. این جشنواره با تخفیف‌ها و جوایز شگفت‌انگیز همراه است و علاوه بر فروش ویژه، در دورهمی آنلاین با برنامه‌های متنوع قصد دارد برای ساعاتی حال خوب را مهمان خانه‌های ایرانیان کند.

در جشنواره یلدای 99 دیجی‌کالا چه خبر است؟

پیشنهادهای دیجی‌کالا در جشنواره یلدای 99 با جشنواره‌های دیگر تفاوت‌هایی دارد که همه‌ی آن‌ها به دلیل اهمیت حال خوب مشتریان برای دیجی‌کالا ترتیب داده شده است.

500 هزار تنوع کالایی تا 70 درصد تخفیف

در جشنواره یلدای 99 دیجی‌کالا 100 هزار کالا بیشتر از جشنواره 9999 در دسترس کاربران است. امکان مشاهده و انتخاب 500 هزار نوع کالا با نشان مخصوص یلدا تا 70 درصد تخفیف، فرصت مناسبی است برای کسانی که می‌خواهند از خریدهای شب یلدای خود خاطره خوبی بسازند.

ویژه برنامه زنده با حضور هنرمندان و جوایز حامیان

دیجی‌کالا در یلدای 99 می‌خواهد حس خوب این شب زیبا را برای همه مردم ایران که مدت هاست از خانه نشینی دل خوشی ندارند شیرین و به یاد ماندنی کند. به همین مناسبت در برنامه ای زنده و سرگرم کننده به میزبانی محمد بحرانی و اجرای استندآپ کمدی‌های متنوع، بازی‌های هیجان انگیز و اجرای زنده موسیقی گروه لیان، بهترین خاطره‌ها را برای طولانی ترین شب سال به یادگار بگذارد.

همچنین ویژه برنامه یلدای 99 دیجی‌کالا علاوه بر حضور هنرمندان و بازی‌های مفرح، یک جایزه ویژه از شرکت اسنوا هم دارد. از ساعت 20 تا 22:30 شب 30 آذر، سه شانس شرکت در قرعه کشی لوازم خانگی اسنوا در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد.

پیشنهاد ویژه برای دیجی پلاسی‌ها

در جشنواره یلدای دیجی‌کالا اشتراک‌های دیجی پلاس با تخفیف قابل خریداری است. اشتراک 3 ماهه دیجی‌پلاس برای همه با تخفیف 73 درصدی و اشتراک یک ماهه دیجی‌پلاس برای مشترکین جدید با تخفیف 60 درصدی عرضه می‌شود.

پیشنهادهای شگفت انگیز جدید

در طول 2 روز برگزاری جشنواره یلدای دیجی‌کالا هر روز در ساعات 24 بامداد، 9 صبح و 4 عصر کالاهای شگفت انگیز جدید به دوستداران خرید اینترنتی پیشنهاد داده می‎‌شود.

تخفیف‌های شگفت‌انگیز یلدایی

دیجی‌کالا در جشنواره یلدای 99 علاوه بر افتخار به همراهی مشتریان قدیمی و همیشگی، برای مشتریان جدید هم برنامه ویژه‌ای در نظر گرفته است. تمام خریدهای کاربران از 23 آذر 99 همراه با ارائه کد تخفیف برای کاربران جدید است.

علاوه بر این پیشنهاهای ویژه در جشنواره یلدا 99 از سایر خدمات گروه دیجی‌کالا هم غافل نشوید؛

• 15 هزار تومان تخفیف خرید اول برای خریدهای بالای 150 هزار تومان از کمدا
  • تا 50 درصد تخفیف به علاوه کدهای تخفیف متنوع روی برندهای مختلف از دیجی استایل (یلدای شگفت انگیز دیجی استایل طولانی تر است؛ از 29 آذر تا 5 دی ماه)
  • هدیه فیدیبو در جش یلدای 99 و همچنین امکان خرید اقساطی با دیجی‌پی

دیجی‌کالا در تلاش است تا با تمام این پیشنهادها بتواند تجربه لذت‌بخشی برای همراهان قدیم و جدید خود ایجاد کند. برای ایجاد حس و حال خوب در روزهایی که کشور با محدودیت‌های تردد و همه‌گیری کرونا دست و پنجه نرم می‌کند، دیجی‌کالا به‌عنوان یک کسب‌وکار مردمی و مشتری محور با گستره وسیعی از کاربران در سراسر ایران، می‌کوشد با ساخت یک لبخند روزهای سخت را پشت سر بگذارد.

شما چه نظری دارید؟ آیا شما هم از برگزاری این جشنواره استقبال می‌کنید؟

محیط کار دیجی‌کالا
دیجی کالا کاپ- علوم داده