دیجی کالا کاپ- علوم داده

ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده

پس از برگزاری موفق اولين دوره، دور دوم رقابت دیجی‌کالا کاپ از جمعه 21 شهریور آغاز می‌شود. این دوره از دیجی‌کالا کاپ نیز به دليل همه‌گیری ويروس کرونا با همکاری کوئرا (جامعه توسعه‌دهندگان ايران) به صورت آنلاين در دو روز جمعه و شنبه برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان از سراسر ايران می‌توانند در آن شرکت کنند. اين رويداد، يک رقابت در حوزه تکنولوژی است که ديجی‌کالا در هر فصل، يک دوره از آن را برگزار می‌کند.
موضوع اين دوره از دیجی‌کالا کاپ، علم داده (Data science) است و فرصت مناسبی برای استعدادهای جوان اين حوزه به شمار می‌رود تا با نشان دادن دانش و مهارت خود فرصت حضور در تيم تحلیل داده ديجی‌کالا را داشته باشند. دوره اول اين رقابت در حوزه برنامه‌نويسی PHP برگزار شد که حدود 2600 نفر در آن شرکت کردند و از ميان اين شرکت‌کنندگان 500 نفر توانستند کدهای خود را ثبت کنند که در قياس با رقابت‌های مشابه برگزار شده، اين تعداد، يک رکورد محسوب می‌شود.
مجيد ابوالقاسمی، از اعضای تیم دیتای دیجی‌کالا، می‌گويد: «تيم ديتا ساينس ديجی‌کالا به هدف شناسايی افرادی با دانش گسترده در اين حوزه، اين دوره را برگزار می‌کند. با استفاده از چنين رقابت‌هايی مهارت‌های مختلف شرکت‌کنندگان در حوزه‌های مد نظر ما بررسی می‌شود و فرایند استعداديابی آسان‌تر خواهد شد. همچنين طراحی سؤالات به‌گونه‌ای است که راه‌حل‌های شرکت‌کنندگان می‌تواند به تيم تکنولوژی ديجی‌کالا در رسيدن به راه‌ها و ابتکارهای جديد در حل برخی مسائل کمک کند.»
لازم به ذکر است از ميان 500 نفری که کدهای خود را در دور اول اين رقابت ثبت کردند، 30 نفر به مصاحبه دعوت شدند و در نهايت 2 نفر به استخدام تيم فناوری ديجی‌کالا درآمدند.
همچنين اين رقابت می‌تواند فرصت رویارویی با چالشی جدید  براي تيم تکنولوژي ديجي‌کالا باشد تا در ساماندهی فرآيند دورکاری بخش‌های مختلف، خود را محک بزند و امکان پیاده‌سازی این شرایط را برای طولانی مدت فراهم کند. دور دوم ديجی‌کالا کاپ را بخش ديتا ساينس ديجی‌کالا که مدير آن نويد شهدی است، برگزار می‌کند. نويد شهدی که پيش‌تر به‌عنوان پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه استنفورد فعاليت کرده، نقشه راه اين رقابت را ارائه کرده و بر سطح سؤالات نظارت می‌کند. سؤالاتی که قرار است به هوش مصنوعی، يادگيری ماشين، پردازش زبان، پردازش تصوير، کلان داده و غيره بپردازند و به گونه‌ای طراحی شده‌اند که طيف گسترده‌ای از علاقه‌مندان را دربربگيرند. علاقه‌مندانی که با سطوح متفاوتی از دانش در حوزه علوم داده می‌توانند لذت حضور در اين رقابت را بچشند. ديجی‌کالا به نفرات اول تا سوم اين رقابت، مثل دوره قبل، به ترتیب 3 تا 1 ميليون تومان جايزه می‌دهد.
براي کسب اطلاعات بيشتر و ثبت‌نام در اين رويداد به لینک زیر مراجعه کنید.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا