شرکت دیجی نکست در اینوتکس

دیجی‌نکست با 14 استارتاپ و 4 پروژه‌ پژوهشی در اینوتکس 2021 حاضر می‌شود

دیجی‌نکست، مرکز نوآوری دیجی‌کالا، امسال به همراه چهارده کسب‌وکار نوپا و چهار پروژه‌ پژوهشیِ دارای محصول اولیه در دهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس، به مدت 4 روز از 28 تا 31 اردیبهشت 1400 در محل پارک فناوری پردیس (کیلومتر 20 جاده دماوند)، از ساعت 10 صبح تا 18 عصر حضور دارد.

اینوتکس یکی از رویدادهای اکوسیستم نوآوری و فناوری است که هر ساله توسط پارک علم و فناوری پردیس و با حضور کارآفرینان و صاحب‌نظران حوزه علم و فناوری برگزار می‌شود. این نمایشگاه با هدف گفت‌وگو و شبکه‌سازی میان بازیگران اصلی این زیست‌بوم، افزایش همکاری و مشارکت استارتاپ‌ها با هم و تسهیل فرایند جذب سرمایه‌ توسط استارتاپ‌ها، سال‌هاست که مشغول به فعالیت است.

این نمایشگاه در سال گذشته کاملا مجازی برگزار شد اما امسال علاوه ‌بر غرفه‌های مجازی، غرفه‌هایی در فضای باز و با رعایت دستورالعمل‌های حفظ سلامت غرفه‌داران و بازدیدکنندگان برای کسب‌وکارها فراهم کرده است. دیجی‌نکست، مرکز نوآوری دیجی‌کالا، که با محوریت هوش مصنوعی و صنایع high-tech مشغول به کار است، با هدف ارائه محصولات و خدمات خود در چهار واحد آکادمی دیجی‌نکست، واحد پژوهش، کمپ استارتاپی و واحد سرمایه‌گذاری به عموم بازدیدکنندگان و به منظور ارائه محصولات و خدمات سخت‌افزاری-نرم‌افزاریِ استارتاپ‌ها و پروژه‌های پژوهشی خود در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

شرح مختصری از استارتاپ‌ها و پروژه‌های پژوهشی حاضر در اینوتکس؛

1. استارتاپ‌ها
  • OPtime: سرویس بهینه‌سازی فرایند لجستیک با کمک هوش مصنوعی.
  • Kovnenta: چت‌بات مبتنی بر هوش مصنوعی که با استفاده از تبدیل گفتار به متن، متن به گفتار و پردازش متن به کسب و کارهای اینترنتی و مشتریان آن‌ها در هر لحظه از شبانه روز خدمات ارائه دهد.
  • Plus AI: ارائه‌دهنده خدمات نوین ابری هوش مصنوعی از جمله بازار ابری و دسکتاپ مجازی.
  • Pixie: قفل هوشمند، با بهره‌گیری از برترین تکنولوژی‌های روز دنیا در حیطه هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء.
  • DataCleanic: پیش‌پردازش داده‌ها با کمک هوش مصنوعی که در آن داده‌های خام به داده‌هایی تبدیل می‌شوند که قابل استفاده برای تحلیل و گزارش‌دهی باشند.
  • Usistant: دستیار صوتی هوشمند فارسی که در کارهای روزمره مثل تماس، پیامک بررسی آب و هوا، سفارش غذا و… به کاربران خدمات می‌دهد.
  • Ganje: صندوق‌های اشتراکی هوشمند پُست برای ارسال و دریافت بسته به منظور استفاده در مکان‌های عمومی و اختصاصی.
  • Fintalk: دستیارمالی هوشمند که با شناخت ویژگی‌های افراد پیشنهادهای مالی ویژه برای هر فرد می‌دهد.
  • Jirobit: هوشمندسازی فروشگاه‌ها، کنترل موجودی قفسه‌های فروشگاهی، و حجم موجودی انبار با کمک هوش مصنوعی.
  • Carpo: ارزیابی هوشمند کیفیت رفتار رانندگان و پایش وضعیت خودرو.
  • Bitycle: معلم هوشمند در بازار رمزارزها که با بررسی اشتباهات کاربران به آن‌ها آموزش مناسب می‌دهد.
  • Viraset: سرویس هوشمند آنالیز سه بعدی حرکات انسان برای ورزش کردن به صورت حرفه‌ای.
  • Dezhino: دستیار هوشمند در مارکتینگ.
  • Luminai: پلتفرم آموزشی که با استفاده از هوش مصنوعی مسیر یادگیری را متناسب با نیاز افراد طراحی می‌کند.
  1. پروژه‌های پژوهشی
  • Mobile Robot: ربات انباردار مراکز پردازش برای جابه‌جایی اتومات چرخ و پالت تا وزن 300 کیلوگرم و با سرعت 2 متر بر ثانیه.
  • Log pattern: سیستم پیش‌بینی الگوهای ناهمگون برای جلوگیری از توقف سیستم‌های
  • Barcode Scanner: پکیج سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پردازش تصویر برای پردازش آنلاین تصاویر متحرک و پرسرعت
  • Asset Tracking: پلتفرم پایش آنلاین اموال و پرسنل در مراکز پردازش، کارخانه‌ها، ناوگان و…

تمامی استارتاپ‌ها و پروژه‌های پژوهشی گفته شده، آماده ارائه‌ی محصولات و خدمات خود به بازدیدکنندگان هستند. در مدت برگزاری نمایشگاه، امیر صالحی، مدیرعامل و الهام لطفی، مدیر سرمایه‌گذاری، آماده برگزاری جلسات مشاوره کارآفرینی و سرمایه‌گذاری به بازدیدکنندگان و کارآفرینان هستند. برای اطلاع دقیق از زمان برگزاری این جلسات و رزرو اتاق جلسه و سایر رویدادهای دیجی‌نکست در نمایشگاه اینوتکس به شبکه‌های اجتماعی دیجی‌نکست مراجعه کنید.

حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟
اپ iOS دیجی‌کالا
چگونه اپ iOS دیجی‌کالا را دانلود کنیم