استارتاپ دژینو

سرمایه‌گذاری دیجی‌نکست بر استارتاپ دژینو؛ پلتفرم تشخیص تقلب در تبلیغات

استارتاپ دژینو موفق به جذب سرمایه از دیجی‌نکست شد. دژینو پلتفرم کشف و جلوگیری از تقلب در کمپین‌های تبلیغاتی آنلاین با استفاده از هوش مصنوعی است. فعالیت اصلی این استارتاپ را می‌توان در حوزه Marketing Technlogy وCyber Security  دسته‌بندی کرد. ماموریت اصلی این استارتاپ توسعه سرویس‌های جدید با استفاده از دانش و تکنولوژی روز به منظور جلوگیری از انجام تقلب در تبلیغات و امن کردن فضای آنلاین است.

این استارتاپ در مرحله بذری و پیش‌بذری از دیجی‌نکست جذب سرمایه کرده است و به دلیل ماهیت High-Tech دژینو، سرمایه دریافتی صرف مواردی مانند توسعه زیرساخت، نیروی انسانی متخصص و R&D خواهد شد.

بازار هدف و مخاطبان اصلی دژینو

تقلب در کمپین‌های بازاریابی آنلاین تقریبا در تمامی شاخه‌ها و با انواع بسیار متنوعی اتفاق می‌افتد. بنابراین بازار پلتفرم‌های مقابله با تقلب، به وسعت کسب‌وکارهای آنلاین گسترده است. در حال حاضر دژینو بطور ویژه بر اکوسیستم بازاریابی آنلاین تمرکز کرده و از این نقطه وارد فضای مقابله با تقلب شده است.

بازار جهانی این کسب‌وکار در سال 2021 حدود 65 میلیارد دلار برآورد شده و پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال 2022 به 81 و در سال 2023 به 100 میلیارد دلار برسد. در ایران نیز حجم تقریبی سالانه بازار تبلیغات آنلاین 600 میلیارد تومان و میزان تقریبی تقلب در این حوزه برای سال 1400 چیزی در حدود  40 درصد از هزینه کمپین‌های تبلیغاتی و بطور تقریبی 250 میلیارد تومان تخمین زده شده است.

مخاطب‌های اصلی دژینو، فعالان حوزه بازاریابی دیجیتال، مدیران بازاریابی، منتشرکنندگان تبلیغات آنلاین و شبکه‌های تبلیغاتی هستند  که تا کنون بیشترین استفاده از دژینو در تبلیغات کلیکی و بنری خود را داشته‌اند. پس از 3 ماه از انتشار نسخه اولیه دژینو، 8 سازمان از خدمات این استارتاپ برای کمپین‌های بازاریابی خود استفاده کرده که ترافیک ورودی این کمپین‌ها بطور متوسط 50000 کاربر بوده است.

دژینو نزدیک به 1 میلیون ترافیک ورودی را برای مشتریان خود در این بازه زمانی تحلیل کرده و مطابق هدف‌گذاری خود قصد دارد در سال 1401 این مقدار را به بیش از 20 میلیون برساند.

با تیم استارتاپی دژینو آشنا شوید

هم‌بنیان‌گذاران این پلتفرم هوشمند؛ مهسا اذانی (بازاریاب دیجیتال)، عارف شعبانی (برنامه‌نویس هوش مصنوعی) و فرزان فروغی‌فر (برنامه‌نویس وبسایت) فعالیت استارتاپی خود را در کمپ استارتاپی زمستان 1399 دیجی‌نکست آغاز کردند و تا فروردین 1400 توسعه محصول اولیه به پایان رسید. ایده دژینو الهام گرفته از شرکت آمریکاییfraudlogix  است. این شرکت سرویس‌هایی در زمینه کشف و مقابله با تقلب‌های تبلیغاتی ارائه می‌کند.

دژینو، راه‌حلی برای  کاهش هزینه و افزایش بازدهی در بازاریابی دیجیتال کسب‌وکارها

هدف دژینو ایجاد فضای امن تبلیغاتی برای کسب‌وکارهاست. بنابرین در حال حاضر با استفاده از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی، به تحلیل ترافیک ورودی و رفتار کاربران سایت هدف می‌پردازد. ماموریت اصلی این استارتاپ توسعه سرویس‌های جدید با استفاده از دانش و تکنولوژی روز به منظور جلوگیری از انجام تقلب در تبلیغات و امن کردن فضای آنلاین است.

همانطور که گفته شد در سال 1400 نزدیک به 40 درصد هزینه‌های تبلیغات آنلاین کسب‌وکارها در ایران به علت وجود تقلب هدر رفته، جلوگیری از این هزینه‌ها یکی از نیازهای حیاتی هر کسب‌وکارهایست، همچنین جلوگیری از تخریب یا از بین رفتن دیتاهای تحلیلی،  اساس برنامه‌های تبلیغاتی کسب‌وکارهاست؛ دژینو علاوه بر ارائه خدمات در دو مورد قبل، امکان بهره‌برداری بهتر از فرصت‌ها را در کمپین‌های بزرگ با تشخیص در لحظه تقلب و ارائه راهکارهای گوناگون برای بهبود کیفیت کمپین در حین اجرای آن، فراهم می‌کند.

شما می‌توانید از طریق وب‌سایت دژینو به آدرس با این استارتاپ در ارتباط باشید.

3.7 3 رای ها
1 دیدگاه شما*
بازخورد کاربران
قیمت مناسبتری سراغ دارید؟ نقش بازخورد کاربران دیجی‌کالا در بهبود عملکرد مارکت پلیس