خرید سهام با دیجی‌پی و همکاری با بانک کارآفرین

همکاری دیجی‌پی با بانک کارآفرین در پذیره‌نویسی سهام دولت

دولت با ایجاد صندوق‌های سرمایه‌گذاری، فرصتی برای مردم ایجاد کرده تا آن‌ها را در سهام‌ بخش‌های مختلف خود شریک کند. صندوق دارا یکی از خدماتی است که دولت برای فروش سهام پالایشی خود در بازار بورس تأسیس کرده است. این صندوق که از اردیبهشت ماه 99 در قالب 4 صندوق فرصت خرید و فروش سهام دولتی را برای مردم‌ امکان‌پذیر کرده است، در شهریور ماه 99 به صندوق دارا دوم (پالایشی یکم) رسید.

سهام پالایشی یکم با نماد پالایش در صندوق سرمایه‌گذاری دارا دوم قابل معامله است و به هر شخص حقیقی ایرانی تا سقف پنج میلیون تومان امکان پذیره‌نویسی می‌دهد که شامل خرید سهام از چهار شرکت پالایش نفت اصفهان، شرکت پالایش نفت بندرعباس، شرکت پالایش نفت تبریز و پالایش نفت تهران است. پذیره‌نویسی سهام پالایشی یکم از 5 شهریور شروع شده است و تا 19 شهریور ادامه خواهد داشت.

در دوره‌ی اول پذیره‌نویسی صندوق دارا یکم، 14 بانک با دولت همکاری داشتند که در این دوره بانک کارآفرین در روند پذیره‌نویسی صندوق دارا دوم کنار 14 بانک دیگر از طرف دولت انتخاب شده است تا خرید و فروش دارایی‌های دولت با سهولت بیشتری انجام شود.

در این راستا افرادی که دارای کد بورسی هستند بدون محدودیت سنی می‌توانند از طریق کارگزاری‌های بورس و سامانه‌های آنلاین برای معاملات و پذیره‌نویسی اقدام کنند. بانک کارآفرین به منظور راحتی و رفاه حال سرمایه‌گذاران، دیجی‌پی را نماینده‌ی خود در بستر اجرایی پذیره‌نویسی آنلاین انتخاب کرده است. دیجی‌پی به‌عنوان یکی از فعال‌ترین فین‌تک‌های فعال کشور در حوزه‌ی پرداخت با این امکان خدمات بهتر و بیشتری برای مردم ایجاد کرده است تا بتوانند پذیره‌نویسی صندوق دارا دوم را در کمترین زمان با کد سجام خود انجام دهند.

علی رزازی معاون توسعه کسب و کار دیجی‌پی در خصوص تاکید پذیره‌نویسی با کد بورسی بیان کرد: «مزیت پذیره‌نویسی مبتنی بر سجام نسبت به کد ملی این است که هر فرد اگر با کد ملی به خرید سهام خود از طریق اپلیکیشن‌های مختلف اقدام کند ممکن است بیش از پنج میلیون خرید کرده باشد که در این خصوص بعدا با مشکلاتی روبه‌رو خواهد شد، اما کاربری که بر بستر دیجی‌پی خرید خود را ثبت می‌کند با استعلام‌هایی که در لحظه در سجام صورت می‌گیرد، نمایش داده می‌شود که خرید مشتری آیا به سقف پنج میلیون تومان رسیده است یا خیر.»

همکاری دیجی‌پی با بانک کارآفرین این مزیت را بر پلتفرم دیجی‌پی ایجاده کرده است که کاربران و دولت می‌توانند در شرایطی آسان معاملات خود اعم از خرید و فروش سهام دولتی را در بازار سرمایه انجام دهند.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده