برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

رویداد‌ها۳۰ تیر ۱۳۹۹

رویداد آنلاین رونمایی از گزارش سال 98 دیجی‌کالا

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

امروز گزارش سال 98 دیجی‌کالا با حضور حمید و سعید محمدی، بنیان‌گذاران دیجی‌کالا، به صورت آنلاین به کاربران و خبرنگاران رسانه‌ها ارائه می‌شود.

در این رویداد آنلاین مدیران ارشد دیجی‌کالا شرح کاملی از فعالیت دیجی‌کالا در سال ۹۸ در بخش‌های فروش، نظارت بر عملکرد فروشندگان، استراتژی‌های حمایت از تولید‌کنندگان و کسب‌وکارهای ایرانی، قیمت‌گذاری و استفاده از تکنولوژی‌های لجستیکی و الگوریتم‌های هوشمند برای پردازش بیش از ۱۰۰ میلیون کالای خریداری شده، ارائه خواهند کرد.

گزارش سال 98 دیجی‌کالا به شرح رفتار کاربران و بازخورد مشتریان در خرید آنلاین، مقایسۀ عرضه و تقاضای کالاها و نیز ویژگی‌های برترین محصولات از میان 2 میلیون کالای ارائه شده توسط 60 هزار کسب‌وکار مختلف در این فروشگاه اینترنتی می‌پردازد.

این رویداد را می‌توانید به صورت مستقیم از ساعت ۱۶:۰۰ روز دوشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۹ در صفحه اینستاگرام دیجی‌کالا، صفحه آپارات دیجی‌کالا و اینجا تماشا کنید.

همچنین در بخش خبری رویداد ارائه گزارش سالانه سال ۱۳۹۸ دیجی‌کالا که از ساعت ۱۷:۱۵ آغاز خواهد شد، خبرنگاران رسانه‌های کشور به پرسش و پاسخ خواهند پرداخت.

برای مشاهده گزارش سال 98 دیجی‌کالا وارد این لینک شوید:

تصاویر و داده‌های این گزارش از اینجا قابل مشاهده یا دانلود است: