وبینار توسعه تجارت الکترونیکی ایران و ژاپن

وبینار تجارت الکترونیکی ایران و ژاپن با حضور  مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا برگزار شد

وبینار بین المللی مشترک ایران و ژاپن در حوزه تجارت الکترونیکی با حضور دست اندرکاران کسب‌وکارهای اینترنتی دو کشور ژاپن و ایران برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، در وبینار بین‌المللی مشترک ایران و ژاپن در حوزه تجارت الکترونیکی علاوه بر علیرضا کامرانیان‌فر، مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا، سفیر ایران در توکیو، معاون اجرایی سازمان تجارت خارجی ژاپن (موسوم به جترو)، سرپرست معاونت تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک حضور داشتند.

هدف از برگزاری این وبینار، ایجاد زمینه‌های همکاری در حوزه تجارت الترونیکی میان دو کشور و فراهم ساختن شرایط تبادل دانش، تجربه، فناوری و بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود دو طرف در حوزه تجارت الکترونیکی‌است. این همایش که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا به صورت آنلاین برگزار شد نمایندگان دو کسب‌وکار آنلاین برتر ایران، دیجی‌کالا و زنبیل درباره‌ی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود به گفتگو پرداختند.

در ادامه گزیده‌ی صحبت‌های علیرضا کامرانیان‌فر، مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا را می‌خوانید؛

روندهای بازار جهانی تجارت الکترونیک

به گزارش Statista روند صعودی اندازه بازار جهانی تجارت الکترونیک از سال 2014 تا سال 2019 افزایش 2000  میلیارد دلاری را تجربه کرد. همچنین سهم خرده فروشی آنلاین از مجموع خرده‌فروشی در مدت مشابه، افزایش 8 درصدی را شاهده بوده است.

وبینار توسعه تجارت الکترونیک ایران و ژاپن

همچنین سهم خرده‌فروشی آنلاین در کشورهای مختلف جهان در سال 2019 نشان می‌دهد که بازار خرده‌فروشی آنلاین در چین، سهم قابل توجهی در مقایسه با کشورهای دیگر از جمله کره جنوبی، بریتانیا، آمریکا، کانادا، فرانسه، آلمان، ژاپن، روسیه، برزیل، اندونزی، هند، آرژانتین و ایران دارد.

روندهای بازار تجارت الکترونیک در جهان نشان می‌دهد که به رغم وجود بیش از 20 میلیون پلتفرم خرده‌فروشی آنلاین در سراسر جهان، تنها 6 پلتفرم هستند که بیش از نیمی از فروش جهانی تجارت الکترونیک را تولید می‌کنند. در میان این پلتفرم‌ها اسامی علی بابا، آمازون، ای بی، والمارت و شاپی به چشم می‌خورد.

اقتصاد دیجیتال در ایران

آمارها نشان می‌دهد که بازار ایران در حال حرکت به سمت رشد فزاینده برای خرید آنلاین است. در سال 2018 سهم بازار ایران از خرده‌فروشی آنلاین در ایران 2 درصد بوده است. این رقم با اینکه اندک به نظر می‌رسد اما با در نظر گرفتن عوامل دیگر مانند افزایش تراکنش‌های آنلاین در میان ایرانیان از سال 2013 تا 2019 و همچنین افزایش ضریب نفوذ گوشی‌های هوشمند از سال 2016 تا 2019 می‌توان امید داشت که آینده ایران با روند صعودی اقبال کاربران به خرید اینترنتی گره خورده است.

کامرانیان‌فر، مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا در توضیح وضعیت اقتصاد دیجیتال در ایران اشاره کرد که ایران، کشوری جوان است که زندگی دیجیتال را به‌خوبی تجربه می‌کند؛ وجود 75 میلیون کاربر اینترنت، بیش از 100 میلیون تراکنش ماهانه، استفاده 6 نفر از 10 نفر ایرانی از شبکه‌های اجتماعی، 24 میلیون کاربر اینستاگرام و فعالیت بیش از 31 هزار فروشگاه آنلاین در ایران، گواه این ادعاست.

دیجی‌کالا در یک نگاه

بخش پایانی صحبت‌های مدیر ارشد توسعه کسب‌وکار دیجی‌کالا به داستان دیجی‌کالا از زمان تأسیس تا امروز اختصاص داشت. دیجی‌کالا پر بازدیدترین فروشگاه اینترنتی در خاورمیانه و شمال آفریقاست که 30 میلیون کاربر فعال ماهیانه، 5 میلیون بازدیدکننده روزانه، بیش از 100 هزار فروشنده، 3 میلیون تنوع کالایی، بیش از 3000 کارمند و بیش از 150 هزار فرصت شغلی دارد.

دیجی کالا در یک نگاه در وبینار توسعه تجارت الکترونیک ایران و ژاپن

همچنین مرکز پردازش دیجی‌کالا به خودی خود، این پلتفرم خرید و فروش اینترنتی را به موقعیت متمایز و ویژه‌ای رسانده است؛ این مرکز به صورت روزانه ظرفیت پردازش 500 هزار کالا و 150 هزار سفارش را دارد و انبار این مرکز، می‌تواند 5 میلیون جنس کالا را در خود جای دهد.

دیجی‌کالا امیدوار است که با برگزاری چنین رویدادهایی بتواند سهم خود را به‌عنوان یک کنشگر فعال و اثرگذار در بازار رو به رشد تجارت الکترونیک در ایران ایفا کند و در آینده نزدیک به‌عنوان چهره‌ای شاخص در بازار خرده‌فروشی جهان شناخته شود.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده