برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۱۳ بهمن ۱۳۹۹

این اتفاق شنیدنی است؛ هر هفته یک کتاب صوتی از چهره‌های محبوب با همکاری رادیو گوشه و فیدیبو

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

با همکاری رادیو گوشه و فیدیبو سه‌شنبه هر هفته یک کتاب صوتی با صدای یکی از چهره‌های محبوب منتشر می‌شود.

در طرحی جدید با هدف معرفی هر چه بیشتر کتاب‌های صوتی و گسترده‌تر کردن مخاطبان این کتاب‌ها و همچنین ایجاد علاقه و جذابیت برای عامه مردم، «رادیو گوشه» با همکاری «فیدیبو» سه شنبه‌ هر هفته یک کتاب صوتی را با صدای یکی از چهره‌های محبوب مردمی منتشر می‌کند.

این طرح که «یک اتفاق شنیدنی» نام دارد شامل تعدادی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین کتاب‌های نشر چشمه و ثالث است که پیش از این نسخه چاپی آن‌ها منتشر شده و اکنون در قالب کتاب‌های صوتی تولید و به بازار عرضه خواهد شد.

تجربه‌های موفق پیش از این در زمینه تولید کتاب صوتی با صدای چهره‌های محبوب نشان داده است که مردم علاقه بسیاری به شنیدن و استفاده از این کتاب‌ها دارند. کتاب‌های صوتی مثل «هنر شفاف اندیشیدن» و «فوتبال علیه دشمن »با صدای «عادل فردوسی‌پور» ، «مغازه خودکشی» با صدای «هوتن شکیبا» و «هیچ دوستی جز کوهستان» با صدای «نوید محمدزاده» توانستند به‌خوبی جایگاهشان را بین علاقه‌مندان به کتاب و عامه مردم باز کرده و بخش گسترده‌ای از جامعه را به خود جلب کنند.

رادیو گوشه در این طرح سعی داشته ضمن انتخاب چهره‌های محبوب، کتاب‌هایی را برای تولید نسخه صوتی در نظر گیرد که از نظر محتوا و غنای ادبی نیز شاخص باشند و در نهایت محتوایی غنی و جذاب را در اختیار مخاطبان قرار دهد. در این طرح فیدیبو هم به‌عنوان بستر عرضه و انتشار این نسخه‌ها همکاری مشترک خود را با رادیو گوشه آغاز کرده تا در مسیری امن،‌ سریع و قابل دسترس این کتاب‌ها در اختیار عموم قرار گیرد.

از کتاب‌های این طرح می‌توان به «پیراهن‌های همیشه» نوشته‌ی حمیدرضا صدر، «زندگی در پیش رو» نوشته‌ی رومن گاری، «تارک دنیا مورد نیاز است» نوشته‌ی نیک جکسون و «کیمیاگر» نوشته‌ی پائولو کوئیلو، اشاره کرد که با صدای پرویز پرستویی، پژمان جمشیدی، سارا بهرامی، امید نعمتی و آزاده صمدی شنیدنی شده‌اند.

علاقه‌مندان به کتاب‌های صوتی و شنیدن صداهای محبوب می‌توانند اخبار «یک اتفاق شنیدنی»‌ را از صفحات مجازی فیدیبو و رادیو گوشه دنبال کنند.