D-Talk Digikala

D-Talk رویدادی برای همکاران دیجی‌کالا

نخستین قسمت برنامه‌ D-Talk با حضور حمید و سعید محمدی بنیان‌گذاران دیجی‌کالا چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ به صورت آنلاین برگزار شد.

برنامه D-Talk به منظور بهبود ارتباطات داخلی کارکنان دیجی‌کالا از طریق گفت‌‌وگو با افراد متخصص در حوزه‌های مختلف دیجی‌کالا ساخته شده است. البته این برنامه فقط یک برنامه گفت‌وگو محور نیست و اهدافی نظیر آگاهی همکاران از کسب‌وکار و توسعه تجارت الکترونیک را دنبال می‌کند. مخاطب اصلی این برنامه همه‌ی همکاران دیجی‌کالایی هستند و به واسطه‌ی آن می‌توانند با عملکرد زیرمجموعه‌ها و بخش‌های مختلف دیجی کالا آشنایی بیشتری پیدا کنند.
حمید و سعید محمدی در اولین قسمت از برنامه آنلاین D-Talk به گفتگویی دوستانه در مورد چگونگی تأسیس و رشد دیجی‌کالا پرداختند. همچنین از تصمیم‌های سخت و دستاوردهای بزرگ دیجی‌کالا در ۱۴ سال فعالیتش برای همکاران خود روایت کردند. برادران محمدی در ادامه این گفت‌وگوی صمیمانه، به برخی از اهداف آینده دیجی‌کالا اشاره کردند و در انتها به سؤالات همکاران پاسخ دادند.
برنامه D-Talk از طریق کانال‌های مختلف نظیر اکانت اینستاگرام دیجی‌کالا لایف (Digikala Life)، وب‌سایت دیجی‌کالا و پخش زنده آپارات منتشر شد و همکاران واحدهای مختلف در محل کار خود به همراه همکارانی که به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا از راه دور فعالیت می‌کنند، به تماشای آن نشستند. در قسمت‌های بعدی این برنامه با سایر همکاران حرفه‌ای و متخصص خانواده دیجی‌کالا آشنا خواهیم شد.
برنامه D-Talk یک برنامه داخلی است که از ایده‌پردازی گرفته تا دکور، صحنه‌آرایی، فیلم‌برداری و ساخت با کمک همکاران و کارشناسان دیجی‌کالا صورت گرفته است. در آینده نزدیک هم شاهد توسعه‌ی این برنامه و اضافه شدن بخش‌های جدیدی مثل D-Talk plus هستیم که در کنار برنامه اصلی، سایر جنبه‌های ارتباطات درون سازمانی را پوشش می‌دهد و اهداف متنوعی را دنبال می‌کند.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا