برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

نهال امید؛ طرح دیجی‌کالا برای کاشت درخت با استفاده از امتیازهای دیجی‌کلاب

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

باشگاه مشتریان دیجی‌کالا در آخرین اقدام خود یک مأموریت جدید در قالب بازی به مجموعه مأموریت‌های دیجی‌کلابی اضافه کرده است؛ نهال امید.

نهال امید عنوان طرحی جدید با دغدغه‌های محیط زیستی از سوی دیجی‌کلاب است که به کاربران امکان تبدیل کردن امتیازها (سکه‌های) دیجی‌کلاب را به نهال درخت می‌دهد. این مأموریت فرصت بسیار مناسبی برای آن دسته از کاربرانی است که دوست دارند با یک تیر دو نشان بزنند، هم امتیازهای خود را در راه صحیحی مصرف کنند و هم به کاشت نهال بیشتر برای پاکیزگی زمین کمک کنند.

چطور در بازی نهال امید شرکت کنید؟

شرکت در مأموریت نهال امید دیجی‌کلاب مسیر ساده‌ای دارد و مانند دیگر بازی‌های باشگاه مشتریان دیجی‌کالا پس از وارد شدن به بخش دیجی‌کلاب در حساب کاربری، از طریق قسمت مأموریت‌های دیجی‌کلابی قابل دسترسی است.

بازی نهال امید در دیجی‌کلاب

در این بخش علاوه بر اینکه می‌توانید با ثبت نظر برای خرید و دعوت از دوستان، امتیاز دیجی‌کلاب خود را افزایش دهید، می‌توانید از قسمت دنیای بازی وارد بازی نهال امید شوید، این بازی در کنار دیگر بازی‌ها شامل هفت گنج و گردونه شانس قرار دارد.

در طرح نهال امید، می‌توانید با اختصاص 10 امتیاز شروع کنید و به دلخواه تعداد سکه‌های خود را برای کاشت نهال افزایش دهید. همچنین در صورتی که جزء 300 نفر اولی باشید که بیشترین امتیاز را برای کاشت و رشد نهال هدیه می‌دهد، دیجی‌کالا کاشت یک نهال به نام اختصاصی شما را انجام می‌دهد و شناسنامه و موقعیت جغرافیایی نهالتان را برای شما ارسال می‌کند.

محیط زیست ایران، موضوع مهمی برای دیجی‌کالاست و بخش مسؤولیت‌های اجتماعی دیجی‌کالا در تلاش است تا با طرح و پیشبرد پروژه‌هایی مانند نهال امید، گامی هرچند کوچک برای فراهم کردن شرایط مناسب برای مشارکت عمومی ایجاد کند. به این صورت هر فرد نه تنها با سرمایه و ارزش مورد نظر و مطلوب خود در این مشارکت سهیم می‌شود بلکه هر فرد، به سرمایه‌ای ارزشمند در فرایند احیای جنگل‌ها و نهال کاری تبدیل می‌شود.

از این رو با توجه به حساسیت‌های عمومی جامعه و آگاهی ایجاد شده در حوزه توجه به سرمایه‌های تاریخی و طبیعی کشور، دیجی‌کالا نیز با ایجاد بستری در قالب بازی نهال امید در دیجی‌کلاب برای توسعه فضای مشارکت در پروژه‌های محیط زیستی تلاش می‌کند. در این بازی هر کدام از کاربران می‌توانند با استفاده از امتیازهای خود در دیجی‌کلاب، تمام یا بخشی از هزینه‌ی کاشت یک درخت را به دلخواه خود تامین کنند. ایجاد فضایی ساده، جذاب و شفاف برای کمک به محیط زیست از ویژگی‌های اصلی مشارکت کاربران در قالب بازی نهال امید است.

دیجی‌کالا پس از تامین هزینه هر درخت، نهالی را در مناطق تخریب شده جنگل‌های هیرکانی با کمک تیم «بانی جنگل» خواهد کاشت. بانی جنگل نام پروژه‌ای است که برای احیای بخش‌های تخریب شده از جنگل‌های هیرکانی در منطقه لیشک سیاهکل، تلاش می‌کند. گفتنی‌ست دیجی‌کالا با توجه به دغدغه‌های خود در حوزه‌ی محیط زیست پس از مشارکت در پروژه درختکاری این منطقه و همچنین پروژه‌هایی همچون «یاری نگهبانان زاگرس» با کمک سازمان‌های مردم نهاد، تلاش می‌کند تا سهم کوچکی از مسئولیت پذیری اجتماعی خود را در این حوزه محقق کند.