رویداد پل نوآوری

ِپل نوآوری، رویدادی برای حل چالش‌های صنعت با همراهی اهالی علم

هشتمین رویداد «پل نوآوری» دیجی‌نکست چهارشنبه 23 تیر 1400 برگزار می‌شود.

پل نوآوری یکی از رویدادهای دیجی‌نکست است که با هدف ایجاد ارتباط موثرتر بین دانشگاه و صنعت برگزار می‌شود. این رویداد تاکنون با همراهی 6 دانشگاه تهران، امیرکبیر، اصفهان، صنعتی اصفهان، زنجان و مرکز نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد قزوین (سینتک) برگزار شده است. از میان 4500 نفر حاضرین این رویداد تاکنون 4 محصول و 5 تیم استارتاپی تشکیل شده است.

ارتباط بین صنعت و دانشگاه یکی از موضوعات مهم و تاثیرگذار بر وضعیت اقتصادی هر جامعه‌ای است. متخصصین دانشگاهی می‌توانند با به‌کارگیری علم خود در صنعت، در رشد اقتصادی کشور سهم بسزایی داشته باشند؛ در نتیجه اگر بین صنعت و دانشگاه در جامعه ارتباطی وجود نداشته باشد، ایده‌ها و پروژه‌های دانشگاهی در کتابخانه دانشگاه‌ها و حافظه‌ی کامپیوترها باقی می‌مانند و استفاده از تکنولوژی‌ و علم روز دنیا در کشور امکان‌پذیر نخواهد شد.

متاسفانه در کشور ما فاصله بین صنعت و دانشگاه زیاد است و با وجود اینکه ایران، از نظر تعداد مقالات در اکثر رشته‎‌های علمی بالا است، برای مثال در زمینه هوش مصنوعی رتبه اول را در بین کشورهای اسلامی و رتبه شانزدهم را در تمام دنیا دارد؛ اما کسب‌وکارهای کمی بر پایه  تکنولوژی‌های جدید در ایران وجود دارند. به همین منظور، دیجی‌نکست به‌عنوان مرکز نوآوری دیجی‌کالا با توجه به ماهیت فعالیت‌هایش که برپایه‌ی تکنولوژی است، یکی از رسالت‌های خود را ایجاد پیوندی قوی‌تر میان علم و صنعت در نظر گرفته است.

هشتمین رویداد «پل نوآوری» پرشورتر از قبل و با حضور کارشناسان و استادانی به نمایندگی از 5 دانشگاه برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این رویداد، حمایت از پژوهش‌های دانشگاهی‌ها و تشریح موضوعات و چالش‌های صنعت به منظور رفع این چالش‌هاست. در این رویداد سخنران‌هایی از مدیران ارشد دیجی‌نکست و دیجی‌کالا، اساتید مطرح دانشگاه‌ها و روسای سازمان‌های فناور و… حضور دارند و چالش‌های موجود و تجارب خود در صنایع مختلف را مطرح می‌کنند و برای حل این موانع از اهالی علم چاره‌یابی می‌کنند.

دیجی‌نکست در پل ‌نوآوری تاکنون میزبان دانشگاه‌های زیر بوده‌ است:

• دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه صنعتی اصفهان
  • دانشگاه زنجان
  • مرکز نوآوری و فناوری سینتک (دانشگاه آزاد قزوین)

مهمانان رویداد پل نوآوری دیجی نکست

محور بحث در هشتمین رویداد پل‌نوآوری عبارت است از :

1. امیر صالحی -مدیرعامل دیجی‌نکست- از دستاوردهای این مجموعه، اهداف و شرایط همکاری با دیجی‌نکست صحبت می‌کند.
  2. ‌سهیل مقدم -معاونت تکنولوژی دیجی‌کالا- تجارب تحقیق و توسعه در گروه دیجی‌کالا را به اشتراک می‌گذارد.
  3. ‌رقیه بایرام‌زاده -مدیر واحد پژوهش دیجی‌نکست- موضوعات مورد نیاز صنایع که قابلیت سرمایه‌گذاری در دیجی‌نکست دارند را ارائه می‌کند.
  4. اساتید دانشگاه در حوزه‌های داده‌کاوی، رباتیک و کارآفرینی به ارائه روندهای روز و تجارب و چالش‌ها می‌پردازند.
  5. استارتاپ آپتایم و پیکسی (که موسسان آن‌ها از تحقیقات دانشگاهی و پل نوآوری به تجاری‌سازی ایده خود در دیجی‌نکست رسیده‌اند) از تجارب خود صحبت می‌کنند.
  6. ‌«ربات انباردار» و «پلتفرم پایش اموال»، دو تیم پژوهشی که با تست موفق به تازگی استارتاپ خود را ایجاد کردند از تجارب و فعالیت‌هایشان صحبت می‌کنند
  7. از «ربات انباردار »که یکی از محصولات واحد پژوهش دیجی‌نکست است رونمایی می‌شود.

همچنین دانشگاه‌های مختلفی همراه این رویداد دیجی‌نکست هستند:

• دانشگاه صنعتی شریف (دانشکده صنایع)
  • دانشگاه علم و صنعت
  • دانشگاه شهید بهشتی (پارک علم و فناوری)
  • دانشگاه الزهرا (مرکز نوآوری و شکوفایی)
  • دانشگاه اصفهان (مرکز فناوری، رشد و کارآفرینی)
  • پل نوآوری عمومی (کارخانه نوآوری آزادی)

گفتنی‌ست شرکت در این رویداد شرایط خاصی ندارد و تمام علاقه‌مندان، متخصصان و پژوهشگران رشته‌های تحصیلی مختلف فنی، علوم پایه، علوم انسانی و مدیریت می‌توانند در این رویداد شرکت کنند.‌

این رویداد، چهارشنبه 23 تیر ماه 1400 ساعت 18 الی 20 برگزار می‌شود و برای شرکت در این رویداد می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا
راهنمای استفاده از سرویس پرداخت در محل دیجی‌کالا
ارسال چند مرسوله ای
چرا بعضی از سفارش‌ها در دیجی‌کالا در چند مرسوله ارسال می‌شوند؟
دیجی کالا کاپ- علوم داده
ديجی‌کالا کاپ و چالش علم داده