بازگشت وجه به کیف پول دیجی‌پی

دیجی‌کالا چطور هزینه کالاهای مرجوعی را به حساب کاربران برمی‌گرداند؟

روش بازگرداندن وجه مرجوعی در دیجی‌کالا به دو طریق انجام می‌شود؛ واریز به حساب بانکی و واریز به کیف پول دیجی‌پی.

یکی از اصول اولیه دیجی‌کالا برای جلب رضایت حداکثری کاربران، تضمین 7 روزه بازگشت کالا برای کاربران عادی و فرصت 30 روزه بازگشت سفارش برای کاربران دیجی‌پلاس است. در این مقاله کوتاه توضیح می‌دهیم که بعد از ثبت درخواست مرجوعی یک کالا دیجی‌کالا چطور هزینه سفارش‌های بازگشت داده شده را به حساب خریداران باز می‌گرداند.

پس از اینکه کالایی به دلیل مشخصی مرجوع شد و به دست دیجی‌کالا رسید، کارشناسان دیجی‌کالا بررسی‌های لازم را متناسب با دلیل بازگشت آن کالا انجام می‌دهند. با تأیید کارشناسان، بازگشت کالا نهایی می‌شود و هزینه‌ای که خریدار پرداخت کرده است به یکی از دو روش زیر به حساب او بازگردانده می‌شود:

واریز به حساب بانکی

یکی از بخش‌های مهم در «اطلاعات حساب کاربری» مشخص کردن «روش بازگرداندن وجه» است. در این قسمت کاربر می‌تواند با یک کلیک به صفحه انتخاب روش دریافت هزینه سفارش مرجوع شده هدایت شود. شماره شبا یکی از این راه‌هاست که به صورت خودکار با تغییر شماره کارت بانکی کاربر به شماره شبا انجام می‌شود. دیجی‌کالا در گذشته، این روش را با درخواست اعلام شماره کارت بانکی از کاربر انجام می‌داد. در حالی که این اقدام برای تأمین امنیت اطلاعات کاربر به شماره شبا تغییر کرده است.

به رغم آنکه این روش، از امنیت بالایی برخوردار است اما برای آن دسته از کاربرانی که می‌خواهند در کمترین زمان، وجه پرداختی خود را برای درخواست‌های مرجوعی دریافت کنند توصیه نمی‌شود. در این شرایط و برای این دسته از کاربران، دیجی‌کالا روش دیگری را هم با کمک سرویس دیجی‌پی پیشنهاد می‌دهد:

واریز به کیف پول دیجی‌پی

کیف پول دیجی‌پی یک کیف پول مجازی‌ست که امکان پرداخت امن و سریع را در فضای آنلاین برای کاربران فراهم کرده است. خرید از فروشگاه‌های آنلاین، خرید شارژ سیم‌کارت، خرید بسته اینترنتی، پرداخت عوارض اتوبان جاده‌ای و انتقال وجه به کیف پول دیگران از جمله امکاناتی‌ست که با کیف پول دیجی‌پی قابل انجام است.

در صورتی که کاربران بخواهند از این گزینه برای واریز شدن وجه سفارش مرجوعی خود استفاده کنند، لازم است ابتدا فرایند فعال‌سازی آن را انجام دهند. مزیت بزرگ این روش، بازگشت آنی مبلغ سفارش کاربر به کیف پول است. بنابراین توصیه دیجی‌کالا به کاربرانی که تمایل دارند در سریع‌ترین زمان، هزینه پرداختی را در حساب خود داشته باشند، فعال‌سازی و استفاده از روش واریز به کیف پول دیجی‌پی است.

در روش دوم، پول بلافاصله پس از نهایی شدن بازگشت کالا به حساب خریدار برمی‌گردد. استفاده از این روش تنها در حالتی ممکن است که کاربر با مراجعه به حساب کاربری خود، کیف پول خود را فعال کند تا وجه مورد نظر به صورت آنی به کیف پول او برگردانده شود.

روش بازگشت وجه به کاربر در اپلیکیشن دیجی‌کالا

شما چه نظری دارید؟ آیا کیف پول دیجی‌پی خود را فعال کرده‌اید؟

حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟
اپ iOS دیجی‌کالا
چگونه اپ iOS دیجی‌کالا را دانلود کنیم