پویش رکاب سفید

مشارکت دیجی‌کالا در کمپین رکاب سفید؛ تحقق رویای دوچرخه با خواندن و نوشتن

برای بسیاری از کسب‌وکارهای آنلاین، کمک به حفظ محیط زیست یکی از مهمترین دغدغه‌های فعالیت اقتصادی و اجتماعی است. دیجی‌کالا همواره همیشه سبز بودن را در اولویت‌های مسؤولیت اجتماعی خود قرار داده است و از اقداماتی که با این هدف انجام می‌شود استقبال می‌کند. کمپین رکاب سفید یکی از این پویش‌ها است.

پویش رکاب سفید همزمان با روز جهانی بدون خودرو از 1 مهر تا 21 مهر ماه 1399 به میزبانی ویرگول برگزار می‌شود. دیجی‌کالا حامی مالی و معنوی این کمپین سازگار با محیط زیست است.

دوچرخه سواری ایمن و آگاهانه یکی از دغدغه‌های دیجی‌کالا هم است. کمپین رکاب سفید از طرف ویرگول و با حمایت مادی و معنوی دیجی‌کالا از 1 مهر تا 21 مهر فعالیت می‌کند و می‌کوشد آگاهی عموم را نسبت به اهمیت دوچرخه‌سواری به عنوان یک رفتار اجتماعی و فرهنگی افزایش دهد.

از ابتدای سال 98 تا نیمه اول سال 99 حدود 9 هزار دوچرخه از دیجی‌کالا خریداری شده است و تلاش می‌کنیم با ترویج فرهنگ دوچرخه‌سواری و مزایای آن، توجه مردم را به اهمیت این موضوع بیشتر کنیم.

ایمن رکاب بزن!

این روزها و با شرایط جدید زندگی شهری بعد از همه گیری ویروس کرونا، از یک سو تمایل شهروندان به استفاده از حمل ونقل عمومی کاهش یافته است و از سوی دیگر برای حفظ فاصله اجتماعی و همزمانی با فصل بهار و تابستان، اقبال عمومی به دوچرخه‌سواری برای تردد در شهر افزایش یافته است. با این حال، همچنان به دلیل عدم اقبال صد در صدی جامعه نسبت به این رفتار و نیز ناکافی بودن بستر و زیرساخت مناسب برای دوچرخه سواری در شهرها، همچنان شاهد بروز حوادث ناگوار برای علاقه‌مندان دوچرخه‌سواری هستیم.

پویش رکاب سفید همزمان با روز جهانی بدون خودرو کار خود را آغاز کرده است و مبنای مشارکت در آن، خواندن مطالب منتشر شده در ویرگول در زمینه دوچرخه و دوچرخه‌سواری و نوشتن تجربه‌ در مورد دوچرخه سواری است. دیجی‌کالا در مشارکت مادی و معنوی با این کمپین می‌کوشد علاوه بر همراهی در مسیر آموزش شهروندی به تمام شهروندان، از دوچرخه سوار و عابر پیاده گرفته تا راننده خودرو  موتور سیکلت، در تأمین دوچرخه برای کودکان خیریه خانه امید سهیم باشد.

مشارکت کنندگان می‌توانند با نوشتن و خواندن مطالب مربوط به دوچرخه در ویرگول در تهیه دوچرخه برای کودکان خیریه خانه امید سهیم باشند. با هر 30 دقیقه نوشتن پست با تگ رکاب سفید، یک عدد دوچرخه برای کودکان خانه امید تأمین می‌شود. همچنین هر 4000 دقیقه مطالعه پست با تگ رکاب سفید، به تأمین یک عدد دوچرخه برای این کودکان کمک می‌کند. تأمین دوچرخه‌های حاصل از مشارکت خوانندگان و نویسندگان از سوی دیجی‌کالا و چند کسب‌وکار آنلاین دیگر انجام می‌شود.

دیجی‌کالا معتقد است که سلامت مردم با محیط زیست سالم گره خورده است. بر این اساس، در حمایت از پویش رکاب سفید و تحقق مسؤولیت اجتماعی درصدد است تا توجه عموم را به سلامت همگانی معطوف و مخاطبان خود را نسبت به رکاب‌زنی آگاهانه و ایمن ترغیب کند.

محیط کار دیجی‌کالا
پرداخت در محل دیجی کالا