کاوه احسانی در رویداد دی تاک دیجی کالا

گپ و گفتی از عملیات و فناوری دیجی‌کالا در دومین رویداد D-Talk

دومین قسمت از برنامه D-Talk  با حضور کاوه احسانی، معاون عملیات و سهیل مقدم، معاون فناوری دیجی‌کالا سه شنبه 27 آبان 1399 به صورت زنده برگزار شد.

این برنامه که برای دومین بار از سوی واحد منابع انسانی و ارتباطات داخلی دیجی‌کالا و با اجرای ناصر نیرومندی، کارشناس ارشد رویدادهای دیجی‌کالا برنامه‌ریزی و اجرا شده بود رویدادی است که می‌کوشد در راستای بهبود ارتباطات داخلی کارکنان دیجی‌کالا و افزایش آگاهی همکاران نسبت به روال‌ها و روندهای کسب‌وکار و توسعه تجارت الکترونیک و با تمرکز بر فعالیت‌های مختلف دیجی‌کالا تولید و ارائه شود. قسمت نخست رویداد D-Talk تابستان 1399 با حضور حمید و سعید محمدی، بنیانگذاران دیجی‌کالا برگزار شده بود و در دومین تجربه از این برنامه، دو نفر از مدیران واحدهای مختلف دیجی‌کالا برای یک گفتگوی دوستانه در مورد وظایف و مسئولیت‌های خود در زندگی شخصی و حرفه‌ای حضور داشتند.

سهیل مقدم کاوه احسانی و ناصر نیرومندی در رویداد دی تاک

کاوه احسانی که هم اکنون معاون عملیات دیجی‌کالاست از اولین مواجهه‌اش با دیجی‌کالا و نحوه آشنایی با آن گفت و شرایط دشوار بخش عملیات برای رسیدگی به بیش از 2 میلیون تنوع کالایی و هدایت یک تیم 4 هزار نفره از همکاران عملیات را توضیح داد. همچنین سهیل مقدم که یکی از بازوهای اصلی فرایندهای فنی پشت هر کلیک و سفارش است در مورد تجربه کار در پلتفرم‌های تجارت الکترونیک و پتانسیل بالای ایران در زمینه خرده فروشی اینترنتی و رقابت فزاینده در آینده‌ی این حوزه کسب‌وکار صحبت کرد. او که به صورت آنلاین به این رویداد ملحق شد اولین زمزمه‌های دیجی‌کالا را وقتی شنیده بود که به هنگام خرید تجهیزات الکترونیک، متوجه شد قیمت‌های درج شده در دیجی‌کالا به استانداردی برای فروشندگان تبدیل شده است. به گفته سهیل مقدم هم اکنون 205 نفر در تیم فناوری دیجی‌کالا فعالیت می‌کنند.

برگزاری مسابقه آماده‌سازی یک سفارش در مدت زمان کوتاه با هدف شبیه‌سازی فرایند کار در مرکز پردازش دیجی‌کالا نیز یکی دیگر از قسمت‌های این برنامه بود.

کاوه احسانی معاون عملیات دیجی‌کالا در حال شبیه سازی پردازش یک سفارش در رویداد دی تاک

رویداد D-Talk که برای دومین مرتبه در دوران شیوع ویروس کرونا برگزار شد به رغم تمرکز بر ارتباطات درون سازمانی از طریق مجراهای مختلف ارتباطی نظیر صفحه اینستاگرام دیجی‌کالا لایف، وب‌سایت دیجی کالا و پخش زنده آپارات اطلاع‌رسانی می‌شود و در اختیار همه علاقه‌مندان به فرایندهای کاری در دیجی‌کالا قرار می‌گیرد. این اقدام واحد منابع انسانی و ارتباطات داخلی دیجی‌کالا با هدف انتقال و اشتراک تجربه حتی در دوران کرونا و برای بسیاری از همکاران که از راه دور کار می‌کنند انجام می‌شود. منتظر قسمت‌های بعدی این برنامه باشید.

حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟
اپ iOS دیجی‌کالا
چگونه اپ iOS دیجی‌کالا را دانلود کنیم