گشت و گذاری در تیم‌های مختلف دیجی‌کالا در سومین رویداد D-Talk

سومین قسمت از برنامه D-Talk  با حضور محسن مکرمی معاون منابع انسانی، امیر پاشا معاون بازاریابی دیجی‌کالا و ثنا خالصی مدیر کمدا در 25 بهمن 1399 برگزار شد.

در ابتدای برنامه ثنا خالصی به عنوان مدیرعامل کمدا از شکل‌گیری این پلتفرم و برنامه‌های آینده این مجموعه صحبت کرد، همچنین محسن مکرمی و امیرپاشا از فرهنگ سازمانی دیجی‌کالا و چالش‌های کاری آن به عنوان یک تجربه به گفتگو پرداختند.

بعد از صحبت با مدیران ارشد دیجی‌کالا طبق دو برنامه قبلی (قسمت اول رویداد دی‌تاک، قسمت دوم رویداد دی‌تاک) مسابقه آماده‌سازی یک سفارش در مدت زمان کوتاه با هدف شبیه‌سازی فرایند کار در مرکز پردازش دیجی‌کالا برگزار شد.

از اسم کمدا تا شکل‌گیری نسل جدیدی از Social Commerce

ثنا خالصی در گفت‌وگو با گلاره امین، مجری این قسمت از دی تاک و یکی از اعضای تیم بازرگانی دیجی‌کالا از داستان شکل‌گیری قصه کمدا صحبت کرد که شروع فعالیت کمدا با یک بررسی دقیق نسبت به نوع خرید خانم‌ها شروع شد و در این چهار سال هم با یک برنامه‌ریزی برهمین اساس پیش رفته و در سال جدید تصمیم گرفته women lead باشد و در ادامه از مسیر پیش روی کمدا گفت که قصد دارد نسل جدیدی از ecommerce را به عنوان Social Commerce در آینده شکل دهد.

به گفته ثنا خالصی رفتار و نوع خرید ما با شکل گیری این نوع پلتفرم خیلی هوشمندانه و دقیق‌تر خواهد بود که در حال حاضر هم بسیاری از کسب‌وکارها به این سمت رفته‌اند.

در ادامه گلاره امین از دلیل انتخاب اسم «کمدا» برای این پلتفرم پرسید و ثنا خالصی بیان کرد به دلیل دغدغه‌های محیط زیستی و کاهش مصرف‌گرایی تصمیم گرفتیم نوع جدیدی از خرید را شکل دهیم و به جای خرید آنلاین و حضوری به کمدهای یکدیگر سر بزنیم و فرهنگ جدیدی از خرید را بسازیم. اسم کمدا هم به دلیل اینکه کمد ایرانیان معمولا از وسایلی پر شده که استفاده نمی‌کنند شکل گرفته و کمدا به نوعی مفهوم سر زدن به کمدهاست.

ثنا خالصی در ادامه از انتقال تجربه در کمدا و خریدهای اقتصادی که کاربران می‌توانند در این پلتفرم داشته باشند صحبت کرد. اینکه در کمدا افراد صرفا فروشنده یا خریدار نیستند و نقش افراد بسته به تصمیم آنها قابل تغییر است و صرفا محیطی برای خرید و فروش نیست بلکه پلتفرمی است که افراد می‌توانند با انتقال تجربه خرید و گفت‌وگو با یکدیگر بهترین انتخاب و خرید مقرون به صرفه‌ای داشته باشند.  در ادامه برنامه گلاره امین با امیر پاشا و محسن مکرمی گفت و گو کرد.

تجربه کار در دیجی‌کالا و ساختارهای آن برای تجربه بهتر کارمندان

گلاره امین در ابتدای صحبت از انتقادهایی که نسبت به دیجی‌کالا این روزها در شبکه‌های اجتماعی پررنگ‌تر شده پرسید که امیرپاشا گفت: این یکی از ترندهایی است که در حال حاضر با رشد شبکه‌های اجتماعی فضای انتقادی پررنگ‌تر شده و بسته به ماهیت شبکه‌های اجتماعی درصد زیادی از کامنت‌ها منفی است و فیدبک‌های مثبت کمتر است. اما موضوع مهم این است که به عنوان یک برند پاسخگو در تلاش هستیم تا به این نظرات پاسخ دهیم و با راهکارهایی که حس بهتری از تجربه خرید آنلاین را برای مشتری ها رقم می‌زند این نقطه نظرات مثبت را هم افزایش دهیم.

در ادامه گلاره امین به عنوان یکی از اعضای تیم دیجی‌کالا از حس مثبتی که سامانه کدوس برای کارمندان به وجود آورده و نحوه شکل گیری آن با محسن مکرمی گفت و گو کرد.

محسن مکرمی انتخاب اسم کدوس را برگرفته از لینکدین دانست و گفت وقتی که هر روز در حال رشد هستیم، تشکر و قدردانی از یکدیگر را نمی‌توانیم به شیوه‌های سنتی انجام دهیم. به همین دلیل ایده اولیه سامانه کدوس شکل گرفت و به کمک بچه‌های فنی این ایده را پیاده سازی کردیم که در حال حاضر یکی از پرمشارکت‌ترین پلتفرم‌های داخلی سازمانی است و از بابت واقعا خوشحالیم.

در ادامه برنامه از انتشار گزارش سرمایه‌های انسانی دیجی‌کالا صحبت شد که به عنوان یکی از مسئولیت‌های اجتماعی این سازمان و به اشتراک‌گذاری تجربیات چندین ساله با علاقه‌مندان و افراد فعال در حوزه منابع انسانی منتشر شده است.

در ادامه برنامه محسن مکرمی و امیر پاشا از چالش‌های کاری در دیجی‌کالا صحبت کردند که ماهیت کار در دیجی‌کالا به دلیل پراکندگی زیادی از نظر تعداد کارمندان، تنوع کالایی، تنوع فروشندگان و … دارد باعث می‌شود بسته به نوع هر کدام، رفتار خاصی داشته باشیم و همین باعث شکل‌گیری چالش‌هایی می‌شود که می‌توانیم با تلاش این ساختارها را بهبود دهیم.

در ادامه امیرپاشا گفت: کار کردن در دیجی‌کالا فراتر از یک اتفاق عادی است و فعالیت هر کدام از افراد سازمان را معنادار و ارزشمند می‌کند؛ به ویژه در این یک سال که با اپیدمی کرونا با ارائه خدمات آنلاین سعی کردیم سلامت مردم را تضمین کنیم و اگر هر کدام از ما با کاری که داریم خوشحال باشیم و انرژی بگیریم باعث می‌شود نگاهمان به نوع کار تغییر کند و وقتی کاری را که انجام می‌دهیم، دوست داشته باشیم می‌توانیم با حال بهتری کارهای دیگر خود را در زندگی روزمره پیش ببریم. دیجی‌کالا هم در تلاش است این حس خوب را هم درون سازمان و هم میان کاربران ایجاد کند.

برنامه D-Talk دیجی‌کالا از صفحه اینستاگرام دیجی‌کالا لایف، وب‌سایت دیجی‌کالا و آپارات قابل دسترس است که علاقه‌مندان به فرآیندهای کاری دیجی‌کالا می‌توانند این برنامه را مشاهده کنند. منتظر قسمت‌های بعدی این برنامه باشید.

با هم تصاویری از این رویداد را ببینیم:

[tile_gallery images=”848410,848412,848416,848418,848420,848448,848450,848452,848454,848458,848460,848462,848464,848466,848468,848470,848472,848474,848476,848478,848480,848482,848484,848486″]

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟