بازدید مدیران ارشد شرکت نستله از مرکز پردازش دیجی کالا

مدیران ارشد شرکت نستله از مرکز پردازش دیجی‌کالا بازدید کردند

دیجی‌کالا روز چهارشنبه، 18 شهریور ماه 1399 میزبان گروهی از مدیران شرکت صنایع غذایی نستله، در مرکز پردازش دانش دیجی‌کالا بود. در این دیدار، راجر فِری، مدیرعامل شرکت نستله ایران و سایر مدیران ارشد این شرکت حضور داشتند. بعد از خوشامدگویی و پذیرایی، الساندرو دوری، مدیر ارشد واحد بازرگانی دیجی‌‌کالا با ارائه فایل گزارش سال 98 دیجی‌کالا درباره‌ی مسیر کسب‌وکار دیجی‌کالا در سال اخیر توضیحات لازم را ارائه داد و بعد از آن بازدید از انبار دانش دیجی‌کالا شروع شد.

در جریان بازدید مهمانان از سوله‌های انبار دیجی‌کالا که محل نگهداری اقلام موجود در انبار دانش هستند، الساندرو دوری درباره‌ی چگونگی سیستم انبارداری در این بخش، از جمله چگونگی قرارگیری و جستجوی اقلام در قفسه‌ها توضیح داد. سپس بازدیدکنندگان شرکت نستله در بخش تحویل کالا فرایندهای مربوط به تحویل را مشاهده کرده و با چگونگی انجام این فرایندها آشنا شدند.

بازدید از کارخانه‌ی محتوای دیجی‌کالا در مرحله بعدی برنامه بازدید شرکت نستله قرار داشت. در این بخش، تمامی فعالیت‌های مربوط به تولید محتوای اقلام قابل مشاهده در وب‌سایت فروش دیجی‌کالا انجام می‌شود. بازدیدکنندگان در طی مسیر بازدید از آتلیه‌های عکس‌برداری اقلام مختلف و بخش‌های مختلف کارخانه‌ی محتوا دیدن کردند و با نحوه عملکرد این بخش آشنا شدند.

بعد از کارخانه‌ی محتوا بازدید از بخش بسته‌بندی و سورتینگ مرکز پردازش دانش برای آشنایی با فرایند بسته‌بندی و ارسال اقلام مشتریان آغاز شد. در این بخش جداسازی سفارش مشتریان در در این بخش انجام می‌شود. این مراسم بازدید با گفت‌وگو با مدیران واحد بازرگانی دیجی‌کالا درباره‌ی همکاری‌های پیش رو پایان یافت.

بازدیدهای مرکز پردازش دانش دیجی‌کالا، به منظور آشنایی بیشتر تمامی کسب‌وکارها، دانشجویان و مشتریان و… با پرمخاطب‌ترین فروشگاه آنلاین خاورمیانه انجام می‌شود. دیجی‌کالا در روزهای شیوع ویروس کرونا و در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی میزبان تعداد محدودتری از بازدیدکنندگان در مقایسه با گذشته است. امید است در آینده فرایند بازدیدها به روال گذشته باز گردد.

[tile_gallery images=”740858,740856,740854,740852,740864,740844″]

محیط کار دیجی‌کالا