اختتامیه دوره Zero to Hero؛ در بهترین تجربه دیجی‌نکست چه گذشت؟

Zero to Hero عنوان دوره‌ای‌ است که پس از چند ماه برگزاری توسط دیجی‌نکست به‌عنوان بهترین تجربه بخش فناوری دیجی‌کالا به پایان رسید.

واحد برنامه‌های استارتاپی دیجی‌نکست برای اولین بار در مرداد 1400 دوره‌ی (Zero to Hero) را با همراهی مهدی شریفلو (یکی از شرکت‌کنندگان اولین کمپ استارتاپی هوش مصنوعی) برگزار کرد. این دوره با هدف ایجاد آموزش پروژه محور برای دانشجویان زیر 22 سال و دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به حوزه‌ی برنامه‌نویسی و زیرشاخه‌های این علم، برنامه‌ریزی و اجرا شد. هم‌زمانی این برنامه با شروع پنجمین کمپ هوش مصنوعی دیجی‌نکست، زمینه‌ای برای آشنایی بیشتر شرکت‌کنندگان این دوره با روند پیاده‌سازی عملی یک استارتاپ تکنولوژی محور بود.

در این دوره 18 کارگاه آموزشی در زمینه برنامه‌نویسی و زیرشاخه‌های آن برگزار شد و مباحث آموزشی بر چند محور متمرکز بود؛ برنامه نویسی وب با پایتون، یادگیری عمیق، پایگاه‌های داده NoSQL، علم داده، مهندسی داده و MLOps

پس از بررسی 140 رزومه‌ی ارسالی و مصاحبه با آن‌ها 17 نفر فرصت شرکت در این دوره را کسب کردند که از این میان 6 دختر و 11 پسر در رده سنی 16 تا 22 سال حضور داشتند.

یکی از برنامه‌های مهم این دوره، بازدید از واحدهای مختلف دیجی‌کالا و دورهمی‌های حضوری بود اما متأسفانه به علت شیوع موج جدید ویروس کرونا، منجر به لغو یا تغییر برگزاری بخش زیادی از کلاس‌ها در بستر فضای مجازی شد. با وجود محدودیت‌ها و به اصرار شرکت‌کنندگان جلسات جمع‌بندی و رفع اشکال به صورت حضوری به روزهای آخر هفته و خلوت دیجی‌نکست و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی انتقال یافت.‌

دوره zero to hero دیجی نکست

در پایان دوره، نفرات برگزیده علاوه‌ بر دریافت گواهی حضور و بورسیه‌ی شرکت در 6 دوره‌ی آکادمی دیجی‌نکست، این امکان فراهم شد تا شرکت‌کنندگان این دوره در کنار تیم‌های استارتاپی فعال در دیجی‌نکست حضور و کسب تجربه کنند.

همچنین به درخواست شرکت‌کنندگان این دوره برای تعامل با افراد و استارتاپ‌ها، شرکت‌کنندگان این دوره یک روز در هفته را می‌توانند در فضای کاری دیجی‌نکست حضور داشته باشند. با توجه به اینکه منتخبین این دوره دانش‌آموزان و دانشجویان بودند با کسب معدل بالای 18 از سمت دیجی‌نکست هدیه دریافت می‌کنند.

واحد برنامه‌های استارتاپی دیجی‌نکست قصد دارد این دوره را در زمستان 1400 هم برگزار و همچنین در برنامه‌های سالانه خود قرار دهد.

منتظر حضور شما در Zero to Hero بعدی هستیم. برای اطلاع از زمان و نحوه‌ی برگزاری این دوره در آینده دیجی‌نکست را در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و لینکدین دنبال کنید یا سؤالات خود را به آدرس aicamp@diginext.ai ایمیل کنید.

گزارش سال دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی 1400
داستان آخرین سال قرن؛ گزارش سالانه دیجی‌کالا و کسب‌وکارهای بومی محلی در سال 1400 منتشر شد
عقاب در حال پرواز
رهاسازی گونه‌های تیمار شده در اتاق امداد حیوانات؛ مؤسسه فعال در دیجی‌کالا مهر + گزارش تصویری