برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

درخت بکاریم و بیشتر نفس بکشیم؛ دیجی‌کالا حامی زمین سبز

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

شاید بهتر باشد درخت‌کاری را محدود به یک روز ندانیم. شهر آلوده‌ای مثل تهران نیاز دارد به لطف کاشت درختان سبز، هوای پاک نفس بکشد و آسمان آبی را تجربه کند. برای همین باور داریم، هر روز باید روز درخت‌کاری باشد تا درکنارهم بتوانیم برای حفظ زمین سبز و آسمان آبی تلاش کنیم و قدم بزرگی برداریم.

هفتمین پردیس درخت‌کاری کمربند سبز تهران توسط دیجی‌کالا افتتاح شد. کمربند سبز یکی از راه‌کارهای موثر برای مهار گرد و غبار است. توسعه پوشش گیاهی باعث می‌شود تا آلودگی ناشی از گرد و خاک کاهش پیدا کند. یکی از شعارهای‌های سال 97 در دیجی‌کالا این است که همه چیز را باید از خودمان شروع کنیم. به همین مناسبت در واپسین روزهای آخر سال، تعدادی از کارکنان دیجی‌کالا به استقبال بهار رفتند و 1000 نهال کاشتند.

[images type=”grid” cols=”two”]
[image link=”384401″ image=”384401″]
[image link=”384395″ image=”384395″]
[image link=”384393″ image=”384393″]
[image link=”384391″ image=”384391″]
[/images]

در این اقدام دیجی‌کالا، تعدادی از مسئولین محیط زیست شهرداری هم حاضر شدند و در مورد کمک به حل معضل هوای آلوده‌ی خوزستان و تعدادی از پروژه‌های مشابه صحبت شد. به زودی اخبار بیشتری را در این زمینه برایتان بازتاب می‌دهیم. دیجی‌کالا حفاظت از محیط زیست را از مسئولیت‌های اجتماعی خود می‌داند. دیجی‌کالا معتقد است حفاظت از زمین سبز و آسمان پاک باید یکی از دغدغه‌ی تمام شرکت‌ها و ارگان‌ها باشد. حالا با ورق خوردن تقویم و فرا رسیدن روزهای خوش بهاری، بهتر است از خودمان شروع و برای حفظ محیط زیست تلاش کنیم. به امید فرا رسیدن روزهای پاکی که دیگر نیاز به تعطیلی مدارس و هشدار سلامتی به شهروندان نباشد.

[images type=”grid” cols=”two”]
[image link=”384407″ image=”384407″]
[image link=”384405″ image=”384405″]
[/images]

درخت‌ها همه‌چیز این شهر هستند؛ زیبایی‌ سخاوتمندی که نفس کشیدن را آسان‌تر می‌کند و امید می‌چپاند میان تماشای ساختمان‌های خاکستری. ما باور داریم کاشتن درخت باید آیین هر روزمان باشد، از این رو هزار راس درخت را در کمربند سبز تهران کاشتیم و از انرژی‌های خوب این کار سرمست شدیم.