برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۲۵ بهمن ۱۳۹۴

اعلام قوانین کلی نخستین مسابقه‌ی ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

چند روز پیش، خبرِ برگزاری نخستین مسابقه‌ی حرفه‌ای ربات‌های پرنده‌ی حمل کالا، منتشر شد. رقابتی که در آن، گروه‌های حرفه‌ای رباتیک ایرانی برای اولین بار در کشور تلاش خواهند کرد با تکیه‌بر تجربه و دانش تخصصی خود، ربات پرنده‌ی حمل کالا را مطابق قوانین این مسابقه، توسعه دهند.

طبق زمان‌بندی ارائه‌شده در صفحه‌ی «نخستین مسابقه‌ی ربات‌های پرنده» امروز ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ قوانین و چارچوب کلی برگزاری مسابقات به‌همراه امتیازهای مربوط‌به هر بخش اعلام می‌شود؛ روشن است که جزییات فنی مانند مقادیر پارامترها، نحوه‌ی محاسبه‌ی دقیق امتیازها و دیگر اطلاعات تکمیلی یا اصلاحی، در گام بعدی به اطلاع تیم‌هایی که ثبت‌نام اولیه را به‌طور کامل انجام داده‌اند، خواهد رسید.

فایل قوانین و چارچوب کلی مسابقه و همچنین راهنما و فرم ثبت‌نام اولیه را می‌توانید از لینک‌های زیر دریافت کنید.

Drone_Button_01

Drone_Button_02