دیجی فای

دیجی‌فای، سرمایه‌گذاری جدید دیجی‌کالا برای حمایت از کسب‌وکارها

دیجی‌فای با نام «بونس» برای اولین بار در سال  ۱۳۹۵ با هدف ارائه خدمات باشگاه مشتریان برای صاحبان مشاغل راه‌اندازی شد و ‌اکنون با هدف ارائه راهکارهای جامع برای توسعه انواع کسب‌وکارها، با سرمایه گذاری گروه دیجی‌کالا به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

این مجموعه با خدماتی مانند فروشگاه‌ساز، ارسال و پرداخت، جذب مشتری و مارکتینگ، باشگاه مشتریان، خدمات حسابداری و مشاوره به کسب‌وکارها، سعی در هموار کردن مسیر رشد و توسعه کسب‌وکارهای کوچک و متوسط (SMB) دارد.

در سال‌های گذشته کسب‌وکارهای بسیاری در فضای مجازی فعال هستند که حدود ۷۰ درصد آنها در سال اول فعالیت از بین می‌روند. بنابراین همواره جای خالی مجموعه‌ای که با تمرکز بر تجارت اجتماعی (Social commerce)، ضرورت فعالیت و مشکلات این حوزه را درک کند وجود داشته است.

از آنجا که یکی از مهم‌ترین چالش‌های کسب‌وکارهای کوچک و مستقل، درگیری با جزئیات وقت‌گیر و مسائل لجستیک است، دیجی‌فای رسالت خود را از بین بردن این چالش‌ها از نقطه ابتدایی شروع یک کسب‌وکار تا رشد آن می‌داند. مجموعه‌ سرویس‌های ارائه شده توسط دیجی‌فای مناسب انواع کسب‌وکارهاست. این مجموعه به كسب‌وكارهای فعال در فضای مجازی، خانگی، فروشگاه‌های حضوری و برندهای بزرگ اين امكان را می‌دهد تا بدون داشتن دانش‌ برنامه‌نويسی و افراد واسطه، فروشگاه خودشان را با هر امكانات و ظاهری كه ‌می‌خواهند، با دامنه اختصاصی خودشان راه‌اندازی کنند. این میانبر هوشمندانه کلید ورود کسب‌وکارها به دنیای فروش حرفه‌ای اینترنتی‌ست و‌ مستلزم داشتن پیش‌نیازها و بینشی است که دیجی‌فای در نقش یک راهنمای کامل با بهره‌گیری از دانش و تجربه پانزده ساله دیجی‌کالا در اختیار کسب‌وکارها می‌گذارد.

دیجی‌کالا با ورود به این حوزه، علاوه بر حمایت از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، شرایطی را مهیا می‌کند تا کسب‌وکارهای مختلف در مارکت‌پلیس آن هم بتوانند فروشگاهی کاملا مستقل، با هویت و شرایط مورد نظر خودشان داشته باشند.

محمد فرخ‌نژاد، مدیرعامل و از بنیانگذاران دیجی‌فای در این خصوص می‌گوید: «در اين سال‌ها، ارتباط نزديک ما با انواع مختلف كسب‌وكارها باعث شده تا بتوانيم مهم‌ترين دغدغه‌ها و و دشوارترین بخش‌های كارشان را شناسایی کنیم. به همين خاطر سعی كرده‌ايم در دل محصول خود، این موانع را برداریم تا صاحبين مشاغل تنها به فكر بهبود عملکرد و راه‌های رشد و شكوفايی خود باشند. باور اصلی دیجی‌فای این است که هیچ کسب‌وکاری نباید به‌خاطر هزینه‌های بالا یا پیچیدگی فناوری، از چرخه‌ی رشد و اقتصاد کنار گذاشته شود.»

علاوه بر این، دیجی‌فای با کم کردن دغدغه صاحبان چنین کسب‌وکارهایی تلاش می‌کند تا بستری مناسب برای تمرکز آنها بر توسعه و رشد کسب‌وکارشان فراهم کند. مجموعه خدمات دیجی‌فای، کسب‌وکارهای مختلف را از داشتن بسیاری از ابزارها و نرم‌افزارهای مکمل بی‌نیاز می‌کند و امکانات و اطلاعات مورد نیازشان را در فضایی جامع، هماهنگ و یکپارچه در اختیارشان قرار می‌دهد.

کسب‌وکارهای مختلف در هر مرحله‌‌ از راه‌اندازی که باشند، صرفا با داشتن کالا یا خدماتی برای فروش، می‌توانند با ثبت‌نام در دیجی‌فای و ساخت فروشگاه‌ اختصاصی‌شان، شعبه دیجیتال کسب‌وکار خود را ایجاد کنند و به صورت حرفه‌ای وارد دنیای فروش آنلاین شوند.

وب‌سایت دیجی‌فای به آدرس www.digify.shop در دسترس است.

4.1 13 رای ها
1 دیدگاه شما*