دیجی کالا بیزینس

دیجی‌کالا بیزینس، سرویس جدید گروه دیجی‌کالا برای خریدهای سازمانی آغاز به کار کرد

دیجی‌کالا بیزینس، سرویس تسهیل فرایند خرید B2B به عنوان یکی از زیر مجموعه‌های گروه دیجی‌کالا شروع به کار کرد  و از  وب‌سایت دیجی‌کالا بیزینس در دسترس کاربران است.

این سرویس، روشی آسان و مطمئن برای خریدهای سازمانی و تامین کالای کسب‌وکار‌ها است. با دیجی‌کالا بیزینس، شرکت‌های کوچک و بزرگ خصوصی، سازمان‌های دولتی و به طور کلی همه کسب‌وکارها می‌توانند با دسترسی به برترین تامین‌کنندگان و فروشندگان، خرید سازمانی را با فاکتور رسمی و تخفیف پلکانی به صورت عمده و از میان 6 میلیون تنوع کالایی دیجی‌کالا تجربه کنند.

یکی از بزرگترین چالش‌هایی که بخش خرید هر سازمان در تهیه اقلام مورد نیاز سازمان‌ها با آن روبرو است، استعلام موجودی و قیمت کالا از چندین فروشنده است. در بسیاری از موارد، نیروهای خرید ناگزیر از صرف زمان زیاد برای پیدا کردن کالای مورد نیاز با قیمت و کیفیت مناسب از فروشنده‌های با عملکرد خوب هستند. همچنین در بسیاری از موارد ممکن است اطمینان کافی نسبت به شفافیت قیمت‌ها و نیز امکان دریافت فاکتور رسمی معتبر وجود نداشته باشد. علاوه بر این‌ها، حتی پس از پیدا کردن فروشنده مناسب و کالای خوش قیمت، همچنان موضوع لجستیک و سیستم حمل و نقل، یعنی ارسال و تحویل کالا با توجه به نوع و تعداد سفارش به عنوان چالش دیگر در خریدهای سازمانی پا برجاست.

دیجی‌کالا بیزینس برای پاسخ به نیاز یکی دیگر از ذی نفعان گروه دیجی‌کالا یعنی شرکت‌ها، سازمان‌ها و کسب‌وکارها راه اندازی شده است. شرکت‌های تولیدی، مراکز بهداشت و درمان، موسسات آموزشی و دانشگاهی، شرکت‌­های فناوری اطلاعات، بانک‌­ها و موسسات عالی و همچنین تمامی کسب‌وکارهایی که نیازمند تأمین محصول و کالا هستند می‌توانند از دیجی‌کالا بیزینس برای خریدهای سازمانی خود استفاده کنند.

امین میرزاپور، مدیر اجرایی دیجی‌کالا بیزینس درباره راه‌اندازی این سرویس جدید گفت:

«دیجی کالا پس از 15 سال فعالیت  در زمینه فروش آنلاین کالا به اشخاص حقیقی،  حالا با در اختیار داشتن برترین تامین کنندگان و طیف گسترده‌ای از کالاها و نیز زیرساخت های قدرتمند عملیات و لجستیک ، تصمیم به ایجاد پلتفرمی اختصاصی برای شرکت‌های بزرگ و کوچک، سازمان‌های دولتی و کسب و کارها در تمامی حوزه‌فعالیت‌های اقتصادی گرفته است. ما در دیجی‌کالا بیزینس، شرایطی را فراهم کرده‌ایم که همه کسب‌وکارها بتوانند به صورت یکجا، خریدهای عمده خود را با تکیه بر نظرات کاربران، و با انتخاب از میان فروشندگان مختلف مارکت پلیس دیجی‌کالا انجام دهند و از روش‌های پرداخت منعطف این سرویس بهره مند شوند.»

هدف اصلی دیجی‌کالا بیزینس، فراهم کردن بستری آسان و شفاف برای جست‌وجو و خرید تمام کالاهای مورد نیاز به صورت یکجا، با قیمت مناسب و همچنین دریافت تخفیف پلکانی به همراه فاکتور رسمی معتبر و در نهایت ارسال سریع و آسان با استفاده از شبکه گسترده حمل‌ونقل دیجی‌کالا است.

دیجی‌کالا بیزینس از طریق وب‌سایت  www.digikalabusiness.com در دسترس کاربران است.

روابط عمومی گروه دیجی‌کالا

محیط کار دیجی‌کالا