دیجی کالا جت

«دیجی‌کالا جت» محصول جدید دیجی‌کالا برای ارسال رایگان و سریع سفارش‌های سوپرمارکتی شروع به کار کرد

محصول جدید گروه دیجی‌کالا با عنوان «دیجی‌کالا جت» با هدف ارسال رایگان و سریع سفارش‌های سوپرمارکتی (کمتر از 30 دقیقه) آغاز به کار کرد.

در این مرحله، دیجی‌­کالا جت ابتدا خدمت­‌رسانی خود را با محصولات سوپرمارکتی و در شهر تهران آغاز می­‌کند و به زودی تنوع محصولات ارسالی را افزایش می‌دهد و تا پایان امسال تمام شهرهای بزرگ ایران را پوشش می‌دهد.

در این مرحله کاربران می­‌توانند با ارسال رایگان، سفارش‌­های سوپرمارکتی خود را در کمتر از 30 دقیقه در منزل خود تحویل بگیرند. همچنین زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی «دیجی‌­اکسپرس» گروه دیجی‌کالا، به کمک دیجی­‌کالا جت آمده تا فرآیند ارسال سفارش‌­ها را به بهینه‌­ترین حالت ممکن نزدیک کند. دیجی‌اکسپرس پلتفرم تکنولوژی محور لجستیکی گروه دیجی‌کالا است که تلاش می‌کند طیف گسترده‌ای از خدمات لجستیکی در حوزه جمع‌آوری، پردازش، توزیع و تحویل سفارش را به خریداران و فروشندگان کالای دیجی‌کالا و سایر شرکت‌ها ارائه کند.

محصولات سوپرمارکتی دیجی‌کالا جت به دو روش تامین می­‌شود؛ همکاری با فروشگاه‌­های زنجیره‌­ای مطرح و معتبر و همینطور انبارهای اختصاصی کالاهای سوپرمارکتی دیجی‌کالا در مناطق مختلف شهر (Dark Store)  با نام «جت مارت» که امکان بیشترین تنوع کالایی را از بهترین برندها و با مناسب‌­ترین قیمت‌­ها و در سریع‌ترین زمان ارسال فراهم می‌کند.

حمیدرضا پاکروان، معاون اجرایی دیجی‌کالا جت در این باره گفت:

[quote]تجربه 14 ساله گروه دیجی‌کالا در زمینه تامین و لجستیک، در پیاده‌سازی هر چه بهتر دیجی‌کالا جت نقش آفرینی می‌کند. کیفیت و در عین حال سرعت دو رکن اصلی دیجی­‌کالا جت است که در تمامی مراحل طراحی این محصول جدید گروه دیجی­‌کالا در نظر گرفته شده است؛ محصولی که هم اکنون در اپلیکیشن دیجی­‌کالا قابل استفاده است، مسیر جدید و سریع­‌تری از سرویس‌­دهی را برای مشتریان به وجود می‌­آورد تا انتظارات آن­ها را در سطح بالاتری نسبت به گذشته پاسخگو باشد و به زودی شاهد توسعه و گسترش این محصول جدید خواهیم بود.[/quote]

محمدرضا کریمی،مدیر کسب‌وکار دیجی‌کالا جت نیز در مورد هدف راه اندازی این سرویس جدید به مهمترین اولویت دیجی‌کالا یعنی مشتری محوری به عنوان ارزش اصلی دیجی‌کالا اشاره کرد و گفت:

[quote]تلاش ما نزدیک شدن هرچه بیشتر به نیازهای مشتریان است، به همین دلیل سرویسی طراحی کردیم که مشتریان بتوانند مایحتاج اساسی خود را از فروشگاه‌های اطراف تنها کمتر از 30 دقیقه تحویل بگیرند. با توجه به سهم زیر ۳ درصدی سفارش‌های آنلاین سوپرمارکتی در ایران – در مقایسه با میانگین جهان، این بازار پتانسیل بسیار بزرگی برای ورود دارد.[/quote]

در حال حاضر، دیجی­‌کالا جت در اپلیکیشن دیجی­‌کالا و از سایت www.digikalajet.ir برای کاربران در شهر تهران قابل استفاده است و پس از مرحله آزمایشی اپلیکیشن دیجی‌کالا جت به صورت مجزا نیز عرضه می‌شود.

روابط عمومی گروه دیجی‌کالا

محیط کار دیجی‌کالا