یلدای 1400 دیجی‌کالا

بلندترین لبخند سال در یلدای 1400 دیجی‌کالا

جشنواره یلدای 1400 دیجی‌کالا از 30 آذر تا 2 دی برگزار می‌شود و تا 80 درصد تخفیف برای کالاهای منتخب در نظر گرفته شده است.

دیجی کالا جشن یلدای خود را از بامداد آخرین روز پاییز شروع می‌شود و تا پایان دومین روز از زمستان ادامه دارد. این جشنواره با تخفیف‌ها و جوایز شگفت‌انگیز همراه است.

بیش از 1 میلیون تنوع کالایی تخفیف دار با نشان مخصوص یلدا

از بین تمام کالاهای دیجی‌کالا که اکنون تنوع آن به بیش از 7 میلیون کالا رسیده است بیش از 1 میلیون تنوع کالایی در جشنواره یلدای 1400 شرکت داده شده‌اند. شما می‌توانید نشان مخصوص یلدای 1400 را روی کالاهای منتخب جشنواره مشاهده کنید. تمامی کالاهای راه داده شده به جشن یلدای امسال تا سقف 80 درصد دارای تخفیف هستند.

مسابقه همه‌اش چند؟!

در جشن یلدای 1400 می‌توانید با شرکت در  مسابقه همه‌ش چند برنده جایزه 10 میلیون تومانی شوید. روند مسابقه این صورت است که باید در بازه‌های زمانی مشخص به صفحه اختصاصی یلدا سر بزنید و مجموع قیمت کالاهای تصویر را در 5 دقیقه حدس بزنید و بعد قیمت مورد نظرتان را به طور دقیق وارد کنید. فردی که نزدیک ترین قیمت به قیمت واقعی را پس از 5 دقیقه حدس زده باشد نفر اول مسابقه می‌شود. همچنین افراد دیگری که کمترین اختلاف را با قیمت واقعی داشته باشند، در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

لطفاً پیش از شرکت در مسابقه به قوانین و نکات مهم مسابقه توجه کنید.

چله آرزوها

چله آرزوها یکی دیگر از برنامه های ویژه یلدای 1400 دیجی‌کالاست. 4 نفر از افرادی که از 28 آذر تا 3 دی فهرست آرزوهایشان را بسازند، برای برآورده شدن آرزوهایشان کد تخفیف هدیه می‌گیرند. همچنین از بین افرادی که فهرست آرزوهایشان را در اینستاگرام خود به اشتراک بگذارند، 1 نفر بنده کد تخفیف برای برآورده کردن آرزوهایش می‌شود.

اما چطور باید لیست آروزها را بسازید؟

بعد از ورود به صفحه اختصاصی «چله آرزوها» دکمه ساخت لیست چله آرزوها را بزنید تا لیستی به نام چله آرزوهای دیجی‌کالا برای شما ساخته شود. کالاهای مورد علاقه تان را در دیجی کالا جستجو کنید و آنها را به این لیست اضافه کنید. سپس دوباره به صفحه چله آرزوها برگردید تا پیش نمایش لیست خود را دریافت کنید.

چطور لیست آرزوهایتان را به اشتراک بگذارید؟

بعد از اینکه لیست آرزوهای خود را درست کردید و حداقل 4 کالا به آن اضافه کردید، به صفحه چله آرزوها برگردید و با زدن دکمه «پیش نمایش لیست» تصویر 4 کالای اول لیست خود را ببینید. از پیش نمایش خود اسکرین شات بگیرید، در اینستاگرام خود به اشتراک بگذارید و صفحه دیجی‌کالا را تگ کنید.

رأی برنده

شما می‌توانید با رأی دادن به کالای منتخبتان از 25 آذر تا 2 دی در اپلیکیشن دیجی‌کالا تا سقف 50 میلیون جایزه ببرید.

پیشنهاد ویژه یلدا برای دیجی پلاسی‌ها

در یلدای 1400 دیجی‌کالا اشتراک دیجی پلاس را با تخفیف دریافت کنید. کاربران جدید می‌توانند اشتراک یک ماهه دیجی پلاس را تنها با 35 هزار تومان و همه کاربران می‌توانند اشتراک سه ماهه دیجی پلاس را تنها با 78 هزار تومان خرید کنید. همچنین در طول یلدا 2 ساعت زودتر از دیگران کالاهای شگفت انگیز را بخرید.

یلدا به مهربانی؛ کمپین ویژه دیجی‌کالا مهر در شب یلدا

در همکاری مشترک دیجی‌کالا مهر وجمعیت طلوع بی نشان‌ها در یلدای 1400 دیجی‌کالا امکان کمک به کارتن خواب‌های تهران برقرار شده است. شما می توانید کالاهای انتخابی خود را از لیست مورد نیاز مؤسسه جمعیت طلوع بی نشان‌ها که در زمینه ایجاد شغل و کارآفرینی ، سلامت جسمی و روانی فعالیت می‌کند خریداری کنید.

فیدیبو و دیجی‌کالا جت هم در یلدای 1400 دیجی‌کالا پیشنهادهای ویژه ای دارند که می توانید با مراجعه به صفحه اختصاصی یلدای 1400 دیجی کالا از آنها مطلع شوید.

با بلندترین لبخند سال در یلدای 1400 دیجی‌کالا همراه شوید

محیط کار دیجی‌کالا