ماشین ارسال و تحویل دیجی‌کالا در خیابان

چطور هزینه ارسال در دیجی‌کالا رایگان می‌شود؟

یک کالا از زمانی که سفر خود را در دیجی‌کالا شروع می‌کند مراحل مختلفی را از سر می‌گذراند تا به دست مصرف کننده نهایی برسد؛ از بازاریابی و تولید محتوا گرفته تا لجستیک، بیمه و سوخت و نیز انباری، پردازش و بسته بندی و ارسال و خدمات پس از فروش.هر کدام از این مراحل پلتفرم مارکت پلیس را متحمل هزینه‌هایی می‌کند که به آن هزینه‌های پنهان در دنیای تجارت الکترونیک نیز گفته می‌شود. با این حال کاربران می‌توانند از قابلیت دریافت رایگان سفارش‌ها استفاده کنند.

آستانه ارسال رایگان

آستانه ارسال رایگان برای سفارش‌های عادی 500 هزار تومان و برای سفارش‌های سوپرمارکتی 300 هزار تومان است.

به طور دقیق‌تر، سفارش‌هایی که شامل اقلامی هستند که با ارسال عادی به دست مشتری می‌رسند در صورتی که در سبد های خرید بالاتر از 500 هزار تومان قرار بگیرند به صورت رایگان ارسال می‌شوند و سفارش‌هایی که شامل اقلام سوپرمارکتی هستند و با ارسال سریع سوپرمارکتی به دست مشتری می‌رسند در صورتی‌که در سبدهای خرید بالاتر از 300 هزار تومان قرار بگیرند به صورت رایگان ارسال می‌شوند.

سفارش‌های یک مرسوله‌ای، سفارش‌های چند مرسوله‌ای

توجه به ماهیت کالاها به هنگام خرید، هزینه‌های سفارش‌های یک مرسوله ای و سفارش‌های چند مرسوله ای و نیز سفارش‌های عادی، سوپرمارکتی یا ترکیبی را تعیین می‌کند. تمامی کالاها امکان ارسال همزمان با یکدیگر را ندارند. کالاها بسته به ماهیت‌شان در انبارهای مختلفی قرار دارند که شیوه پردازش متفاوتی هم دارند؛ کالاهای سوپرمارکتی (دارای عکس کامیون سبز رنگ) به دلیل ماهیت و شیوه نگهداری‌شان در انبارهای متفاوتی (مرکز پردازش شادآباد) قرار دارند که بعد از ثبت سفارش پردازش و با ارسال سریع به دست مشتری می‌رسد. کالاهای بزرگ و سنگین هم در انبار جداگانه‌ای (انبار بادامک) قرار دارند که اگر در سفارش کاربر قرار داشته باشند، باید از انبار دیگری و به شیوه متفاوتی ارسال شوند و به همین علت، هزینه و زمان ارسال آن هم متفاوت با دیگر کالاهاست.

قیمتگذاری پویا

محاسبه هزینه ارسال بــرای ســفارش‌هایی کــه نیازمنــد پرداخــت هزینــه ارســال توســط مشــتری هســتند (به سقف ارسال رایگان نمی‌رسند) به روش قیمتگــذاری پویــا (Dynamic Shipping Fee) انجام می‌شود. در ایــن روش، هزینــه ارســال بــا توجــه بــه متغیرهای مختلف مانند انــدازه، مشــخصات ســفارش، مــکان و زمــان انتخــاب شــده توســط مشــتری تعیین می‌شــود و به طور متوسط 30هــزار تومــان است.

برای تجربه خرید آگاهانه و هوشمندانه از دیجی‌کالا لازم است تمام جوانب را در نظر بگیریم و شرایط مختلف را بررسی کنیم. قرار دادن سفارش‌هایی از یک جنس در یک سبد خرید و رساندن آیتم‌های کالا تا آستانه ارسال رایگان، کمک می‌کند تا بدون پرداخت هزینه ارسال، سفارش‌ها را دریافت کنیم.

سرریز فناورانه گزارش 1400 دیجی کالا
سر ریز فناورانه؛ اقتصاد دیجیتال و نقش آن در توزیع متعادل نیروی انسانی در سراسر کشور
حمید و سعید محمدی- سروش عابدین رویداد دی تاک
گزارش سالانه دیجی‌کالا: رشد ۲۵ درصدی خرده‌فروشی آنلاین در سال 1400
دیجی اکسپرس
دیجی اکسپرس، زیرساخت و شبکه هوشمند لجستیکی دیجی‌کالا چطور کار می‌کند؟