برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵

HTC 10‌ در دیجی‌کالا موجود شد

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

HTC 10 جدیدترین پرچم‌دار شرکت اچ‌تی‌سی در بازار تلفن‌های هوشمند، در دیجی‌کالا موجود شد.

شرکت تایوانی HTC‌ اوضاع مالی خوبی ندارد؛ اما این بدان معنی نیست که این شرکت از تولید تلفن‌های هوشمند باکیفیتش دست برمی‌دارد. این شرکت در اواخر فروردین ۹۴، گوشی HTC 10‌ را معرفی کرد. هنوز یک هفته از معرفی جهانی HTC 10 نگذشته بود که طی یک مراسم رونمایی در تهران، ما با آن ملاقات کردیم. گوشی جدید HTC، نمایشگری 5.2 اینچی با رزولوشن Quad HD دارد. از مهم‌ترین مشخصات فنی این دستگاه می‌توانیم به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۲۰ و رم چهار گیگابایتی اشاره کنیم. دوربین اصلی، ۱۲ مگاپیکسلی است و به لرزش‌گیر اپتیکال تصاویر و فوکوس لیزری مجهز شده.

HTC 10 در بازار تلفن‌های هوشمند رقبای سرسختی دارد. این محصول باید در فروش، با تلفن‌های هوشمندی مثل سامسونگ گلکسی S7، ال‌جی G5، سونی اکسپریا Z5،  آیفون 6s و البته پرچم‌داران جدید هوآوی دست‌وپنجه نرم کند.

نا این لحظه نقدهای مثبتی در مورد HTC 10 صورت گرفته است. اگر می‌خواهید کامل‌تر در جریان مشخصات فنی و عملکرد HTC 10 قرار بگیرید، نقد و بررسی HTC 10 در دیجی‌کالا مگ را از دست ندهید. رسانه‌های معتبری مثل The Verge‌ هم در نقدهای خود اشاره کرده‌اند که HTC 10 بهترین گوشی‌ای است که HTC تابه‌حال ساخته. با این‌حال از دید اکثر آن‌ها، پرچم‌دار جدید HTC رقابت شدیدی را پیش رو دارد.

HTC 10 در حال حاضر در فروشگاه اینترنتی دیجی‌کالا برای خرید موجود است.

خرید HTC 10

‌

????? ?????? ???? ???? ??