مگنت

مگنت، نسل جدید پلتفرم محتوایی بررسی و انتخاب کالای دیجی‌کالا

محصول جدید گروه دیجی‌کالا با عنوان مگنت به منظور فراهم ساختن بستری برای برقراری ارتباط میان کاربران دیجی‌کالا و امکان ثبت نقد و بررسی کالاها با تمرکز بر محتوای ویدیویی شروع به کار کرده است. مگنت به عنوان یکی از قابلیت‌های اپلیکیشن دیجی‌کالا عمل می‌کند.

مگنت پلتفرم بررسی و انتخاب کالا (Product Review platform) با هدف تسهیل ارتباط میان کاربران دیجی‌کالا و بهبود تجربه آنها از خرید و فروش کالاها، فعالیت خود را آغاز کرده است و این کار را از طریق در اختیار قرار دادن فضایی برای تعامل کاربران با یکدیگر با محوریت کالاهای دیجی‌کالا انجام می‎‌دهد.

محتوای تولید شده کاربران (User Generated Content) یکی از ابزارهای مهم مخاطبان دیجی‌کالاست تا با بررسی تجربه مشتریان قبلی انتخاب بهتری داشته باشند. امکان ثبت نقد و نظر در قالب متن، عکس و فیلم در طول چند سال گذشته وجود داشته اما بستری جامع برای برقراری ارتباط یکپارچه میان کاربران ایجاد نشده بود. مگنت در پاسخ به نیاز کاربران دیجی‌کالا برای تولید محتوا در مورد خریدهای خود و به اشتراک گذاشتن تجربه‌های خود از خرید و فروش کالاها شروع به کار کرده است.

مگنت در مسیر بلوغ دیجی‌کالا مگ و قدرت گرفته از دیجی‌کالاست

بیش از 7 میلیون تنوع کالایی، ۴۰ میلیون کاربر یکتای ماهانه و فعالیت بیش از 160 هزار کسب‌وکار ایرانی در بستر دیجی‌کالا پتانسیل زیادی برای تعامل و ارتباط میان تمام مخاطبان دیجی‌کالا به وجود می‌آورد.

این پلتفرم به کاربران امکان می‌دهد تا تمامی محتواهایی که پیش از این در قالب عکس، ویدیو و کامنت تولید کرده بودند در یک فضا به صورت تجمیع شده مشاهده کنند و محتواهای جدید تولید کنند. کاربران در مگنت می‌توانند با دنبال کردن یکدیگر از علایق، سلایق و دیدگاه‌های دیگر کاربران نسبت به کالاها و محصولات متنوع و عرضه شده در دیجی‌کالا مطلع شوند.

پلتفرم مگنت مانند دیگر پلتفرم‌های نقد و بررسی کالا در جهان با رویکرد تجارت اجتماعی (Social Commerce) فعالیت می‌کند. مگنت از یک‌سو  به عنوان ابزاری برای خرید آگاهانه‌تر برای کاربران است و از سوی دیگر ابزاری برای بازاریابی محتوایی فروشندگان دیجی‌کالاست.

محمد زرین صدف، مدیر بازاریابی محتوایی دیجی‌کالا و پلتفرم مگنت درباره آغاز به کار این محصول گفت:

«محتوا بخشی از هویت ذاتی دیجی‌کالاست. دیجی‌کالا از روز اول با انواع فرم‌های محتوایی در مدیوم‌های مختلف، کاربرانش را به سمت انتخاب درست هدایت کرده است؛ نقد و بررسی تخصصی، رسانه دیجی‌کالا مگ، بررسی‌های ویدیویی و بخش نقد و نظرات کاربران در صفحات محصول. حالا در مگنت قصد داریم نسل بعدی محتوا را خلق کنیم. مگنت، فضایی برای تعامل کاربران با یکدیگر به واسطه کالاست. جایی برای به اشتراک گذاشتن تجربه‌های خرید و ایده گرفتن از دیگران.»

مگنت تنها برای کاربران اپلیکیشن دیجی‌کالا قابل استفاده است و کاربران دیگر در صورتی می‌توانند وارد مگنت شوند که در دیجی‌کالا حساب کاربری داشته باشند.

کاربران پلتفرم مگنت می‌توانند در فرایند تولید محتوا از قابلیت‌های زیر استفاده کنند:

امکان دنبال کردن کاربران و فروشندگان، مشاهده پست‌های کاربران  و فروشندگان دنبال شده، ساخت پروفایل کاربری با قابلیت شخصی‌سازی، بارگذاری مستقیم ویدیو و عکس، به اشتراک گذاشتن لیست‌های عمومی، علاقه‌مندی‌ها و دیدگاه‌های تایید شده، ثبت دیدگاه و پاسخ به دیدگاه‌های دیگران زیر پست‌ها، دیدن تمام پست‌های یک هشتگ، انتشار دیدگاه‌های بخش نقد و نظرات دیجی‌کالا در مگنت.

چشم‌انداز مگنت تبدیل شدن به پلتفرمی محتوایی‌ست که کاربران در آن به واسطه‌ی تجربه‌شان در ارتباط با کالاها، برندها و کسب‌وکارهای فعال در دیجی‌کالا ارتباطی پیوسته با یکدیگر داشته باشند. مگنت از طریق اپلیکیشن دیجی‌کالا در دسترس است و به زودی برای تمامی کاربران فعال می‌شود.

5 1 رای
بازدید معاونان رییس‌جمهور از غرفه‌ی دیجی‌کالا در نمایشگاه صنایع‌دستی
بازخورد کاربران
قیمت مناسبتری سراغ دارید؟ نقش بازخورد کاربران دیجی‌کالا در بهبود عملکرد مارکت پلیس