برای تجربه بهتر در این وبسایت، لطفا از صفحه نمایش بزرگتر استفاده کنید.

اطلاع رسانی‌ها۰۹ اسفند ۱۴۰۰

داستان دیجی‌کالا اینجاست؛ آغاز به کار وب‌سایت «درباره دیجی‌کالا»

about digikala groupabout digikala groupabout digikala group
about digikala group0 دقیقه وقت خواندن

وب‌سایت «درباره دیجی‌کالا» در زمستان 1400 با هدف معرفی گروه دیجی‌کالا و تجمیع اطلاعات موجود در مورد کسب‌وکار گروه دیجی‌کالا راه اندازی شد. درباره دیجی‌کالا عنوان وب‌سایتی ست که می‌کوشد در نقش یک وب‌سایت سازمانی یا corporate website برای گروه دیجی‌کالا عمل کند.

چرا «درباره دیجی‌کالا»؟

اکنون 15 سال از شروع به کار دیجی‌کالا می گذرد، حالا دیجی‌کالا نه فقط یک فروشگاه آنلاین کالاهای دیجیتال و فضایی برای بررسی تخصصی و نقد محصولات الکترونیک، بلکه متشکل از اعضای دیگری ست که در کنار یکدیگر گروه دیجی‌کالا را تشکیل داده‌اند. گستردگی فعالیت گروه دیجی‌کالا که روز به روز نیز سرعت می‌گیرد، ضرورت تشکیل یک مرجع واحد برای کنار هم قرار دادن اطلاعات مورد نیاز مخاطبان و ذی نفعان این سازمان در مورد دایره کسب‌وکار دیجی‌کالا را دوچندان می‌کند.

وب‌سایت‌های سازمانی یا شرکتی در سراسر جهان، فضایی برای بازنمایاندن یک شرکت با تمام زیرمجموعه هایش به عنوان یک کل بزرگ  هستند، یعنی به جای تمرکز بر محصول یا برندهای زیر مجموعه، بر ماهیت آن کسب‌وکار تمرکز می‌کنند. با این توضیح بدیهی است که هدف از این وب‌سایت‌ها بیش از آنکه تبلیغاتی باشد در راستی آگاهی بخشی است.

مخاطبان «درباره دیجی‌کالا»

در وب‌سایت‌های سازمانی روی سخن محتوا با تمام ذی نفعان یک کسب‌وکار است، اما با توجه به چشم انداز این نوع وب‌سایت‌‎ها که هدفی فراتر از خرید و فروش را دنبال می‌کنند وب‌سایت درباره دیجی‌کالا در مقایسه با وب‌سایت اصلی دیجی‌کالا به طور خاص برای مشتریان به معنای خریداران نیست، بلکه از بخش‌های مختلفی تشکیل شده است و می‌کوشد محتوای مورد نیاز برای مخاطبان مختلف خود را تأمین کند: سهام داران، سرمایه گذاران و سایر کسب‌وکارها، رسانه‌ها و مطبوعات، همکاران و متقاضیان کار و مراجع حاکمیت.

بدون شک مشتریان علاقه‌مند به خرید از دیجی‌کالا می‌توانند در وب‌سایت درباره دیجی‌کالا نیز به پلتفرم‌های فروش گروه دیجی‌کالا دسترسی داشته باشند.

آنچه در «درباره دیجی‌کالا» می‌گذرد

وب‌سایت درباره دیجی‌کالا اکنون شامل شش بخش اصلی‌ست:

دیجی‌کالا کیست؟

در این قسمت، با مأموریت، رسالت، ارزش‌های دیجی‌کالا و در یک کلام، هویت دیجی‌کالا آشنا می‌شوید. همچنین تاریخچه دیجی‌کالا را در یک محور زمانی 15 ساله از آغاز به کارش تا زمان حال مشاهده می‌کنید. اعضای گروه دیجی‌کالا نیز در دسته‌های مختلف تجارت الکترونیک، فناوری مالی، فناوری بازاریابی، لجستیک، نوآوری، مسئولیت اجتماعی و محتوا در این قسمت معرفی شده‌اند.

دیجی‌کالا چه می‌کند؟

کسب‌وکار دیجی‌کالا اکنون در حوزه‌های مختلفی فعال است که همگی به واسطه ارتباط با اقتصاد دیجیتال اشتراکاتی دارند. در این بخش دسترسی آسان به اطلاعات مربوط به فعالیت مرکز فروشندگان دیجی‌کالا، خرید و فروش محصولات بومی، ارتباطات B2B و همچنین آشنایی با بخش عملیات و لجستیک دیجی‌کالا برقرار شده است.

اخبار و داستان‌های دیجی‌کالا

اتاق خبر جدید دیجی‌کالا: مخاطب اصلی این بخش از وب‌سایت، علاقه مندان اخبار دیجی‌کالا و به طور خاص رسانه‌ها هستند. واحد ارتباطات دیجی‌کالا از سال 96 بخشی را در دیجی‌کالا مگ به نام اتاق خبر دیجی‌کالا راه اندازی کرده بود. اکنون اخبار دیجی‌کالا در بستر وب‌سایت جدید درباره دیجی‌کالا قابل مطالعه و مشاهده هستند.

بسته‌های رسانه‌ای: همچنین محتوای بصری مورد نیاز  برای اهالی رسانه، شامل تصاویری از مراکز مختلف پردازش سفارش‌های دیجی‌کالا، هویت برندهای زیر مجموعه گروه دیجی‌کالا و نیز تصاویری از افراد اثر گذار و محیط‌های کار در دیجی‌کالا در این قسمت قابل مشاهده و دریافت است.

گزارش‌های گروه دیجی‌کالا: داستان پردازی با داده‌ها رویکردی است که از سال 98 در گزارش‌های عمومی و سالانه دیجی‌کالا به کار گرفته شده است. تدوین گزارش‌های سال 98، گزارش دیجی پی، گزارش سرمایه انسانی 99، گزارش فیدیبو، گزارش سال 99، گزارش کتاب و به تازگی گزارش سرمایه انسانی 1400 با همین رویکرد منتشر شده است. در این بخش از وب‌سایت درباره دیجی‌کالا می‌توانید تمامی این گزارش‌ها را به صورت یکجا مشاهده و دریافت کنید.

افراد و فرصت‌ها در دیجی‌کالا

فرهنگ سازمانی دیجی‌کالا بر چهار ارزش کار گروهی، اشتیاق برای تعالی، مشتری محوری و نتیجه گرایی متمرکز است. گروه  دیجی‌کالا پر از داستان‌های پر فراز و نشیب تک تک افراد تشکیل شده است؛ کسانی که خودشان سرمایه انسانی دیجی‌کالا هستند و از فرصت‌ها برای اثرگذاری در جامعه بهترین بهره را می‌برند. این بخش از وب‌سایت درباره دیجی‌کالا به متقضیان کار و نیز مدیران و همچنین تمام کسانی که به داستان‌های افراد در دیجی‌کالا علاقه مند هستند دیدی جامع نسبت به فضای کار در دیجی‌کالا می‌دهد.

مسئولیت‌های دیجی‌کالا

دیجی‌کالا از همان ابتدای فعالیت، همواره در زمینه مسئولیت اجتماعی اقداماتی انجام داده است اما در سال‌های گذشته استراتژی سازمانی دیجی‌کالا در این زمینه به واسطه تشکیل واحد مستقل و منسجمی برای مسئولیت اجتماعی هدفمندتر و منسجم تر شده است. در این بخش از وب‌سایت درباره دیجی‌کالا به صورتی یکپارچه تر با اقدامات دیجی‌کالا در این زمینه، آرمان‌ها و چالش‌هایش آشنا می‌شوید.

ارتباط با سرمایه گذاران در دیجی‌کالا

دیجی‌کالا چند سالی‌ست که مقدمات ورود به بورس را فراهم کرده است و از همان سال در راستای شفافیت هرچه تمام تر در مورد عملکرد خود، دست به تهیه و ارائه گزارش‌های سالانه و تخصصی زد. بدون شک، عرضه اولیه دیجی‌کالا در بازار سرمایه می‌تواند نقش مثبتی در توسعه ارتباط دیجی‌کالا با جامعه و یکی از ذی نفعان مهم خود داشته باشد. این بخش از وب‌سایت درباره دیجی‌کالا به طور ویژه برای ارتباط بیشتر و بهتر با سهام داران پس از IPO شدن دیجی‌کالاست.

وب‌سایت درباره دیجی‌کالا اکنون مراحل ابتدایی توسعه خود را می‌گذراند و به تدریج به روز رسانی می‌شود. از برنامه‌های آینده این وب‌سایت غنی سازی بخش اخبار و ارائه آخرین آمار و ارقام به روز رسانی شده دیجی‌کالا مشابه گزارش‌های سالانه است. دیجی‌کالا امیدوار است که با راه‌اندازی این وب‌سایت بتواند مرجع مناسبی برای اطلاع رسانی در مورد اخبار، وقایع و اقدامات دیجی‌کالا باشد و همچنین تصویر جامع و شفافی از عملکرد گروه دیجی‌کالا را به مخاطبان مختلف خود ارائه کند.